Thrive after Black Swan

Evenement in Eindhoven voor ondernemend Nederland en België gefocust op groei, expansie, resultaat en geld.

  • Versterk het leiderschap van jezelf en je bedrijf, wat de omstandigheden ook zijn.
  • Kom persoonlijk in aanraking met de Straight-Line coaches.
  • Krijg toegang tot exclusieve methodes van Straight-Line Leadership.

Over het event
Black Swan Project ondersteunde ruim 35.000 ondernemers in Nederland en België vanaf het moment dat de ingrijpende maatregelen rondom covid-19 werden ingezet. Voor ondernemers en ceo’s die zichzelf en hun bedrijf verder willen versterken, is er nu Thrive After Black Swan. Een evenement om je leiderschap over jezelf en je organisatie radicaal te verhogen.

Want nu meer dan ooit gaan we de effecten van de maatregelen terugzien in de economie. Waar in rustige tijden bedrijven makkelijk konden blijven bestaan, is er nu in turbulente tijden krachtig leiderschap nodig. De komende tijd gaat uitwijzen welke organisaties een echte leider aan het roer hebben staan en welke niet.

Black Swan Project hielp zakelijk leiders om zichzelf staande te houden, mogelijkheden te creëren, te groeien en hun teams te helpen hetzelfde te doen.  Tijdens het evenement gaan we dieper in op de vijftien bouwstenen voor een krachtig leven, die besproken zijn tijdens de uitzendingen van Black Swan Project.

Thrive after Black Swan is voor zakelijk leiders met een commitment op groei, wat de omstandigheden ook zijn.  Let op: er zijn voor dit event slechts vijftig plekken beschikbaar. Dus reserveer je plaats.

Praktische informatie
Data: 18 juli of 1 augustus
Start: 09.00 uur
Lunch: 12.30 uur (inbegrepen)
Einde: 14.00 uur
Locatie: Van der Valk Hotel, Eindhoven

Aanwezigen:
Johan van der Put
Mandy van der Put
Renout Polder
Kristof Cuppens
Tommy Kruizinga
Simon de Clerck
Ferda Göde
Carmen Lecluyse

Meld je hier aan!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *