Thuiswerken het nieuwe normaal: ‘Vijf dagen op kantoor niet langer de norm’

Het kabinet raadt aan ook na 1 september zoveel mogelijk thuis te werken vanwege het coronavirus. Enkele grote werkgevers stellen zich er alvast op in dat thuiswerken onderdeel wordt van het nieuwe normaal.

“In plaats van ons te richten op een mededeling van de overheid over wat er wanneer weer kan, richten we ons op de nieuwe werkelijkheid en houden we er rekening mee dat een hybridewerkvorm van thuiswerken en werken op kantoor de norm wordt”, zegt een woordvoerder van adviesorganisatie KPMG.

“Qua bedrijvigheid gebeurt er al wat meer dan enkele weken geleden, maar zoals het was tot aan maart wordt het voorlopig niet. Bovendien zitten er bepaalde voordelen aan deze nieuwe manier van werken die we niet kwijt willen”, voegt de zegsman toe.

Hele artikel lezen? Je leest het op de website van nu.nl

Bron: nu.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Ondernemen

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"39f6e319ee","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"31989","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */