TMC Wonen past jubileumactie aan

TMC Wonen past jubileumactie aan
Het jaar 2020 is voor TMC Wonen een jubileumjaar, we bestaan namelijk 45 jaar! Om dit met onze klanten te vieren, wilden we voor € 45.000 aan woondromen realiseren, een cadeau wat ervoor zou zorgen dat je het liefst de deur niet meer uit zou gaan. Maar de omstandigheden liepen anders dan we hadden verwacht en daarom wordt de jubileumactie aangepast. Wij als TMC Wonen zijn blij en dankbaar dat we dit jubileumjaar mogen vieren, maar dat gunnen we andere ondernemers ook. Hieronder lees je hoe we dit willen aanpakken.

Samen thuis, Samen uit
Nu de lockdown maatregelen weer wat versoepeld worden, zien we er met z’n allen naar uit om weer iets buiten de deur te gaan doen, even het huis uit! Daarom geven we iedere klant bij een besteding boven de € 1000 een TMC Horeca Waardebon cadeau. Deze kan ingeleverd worden bij alle deelnemende horecagelegenheden*. Zo draaien we het spreekwoord “samen uit, samen thuis” eigenlijk om.

Lokale horeca
Als TMC Wonen hebben we er bewust voor gekozen om deze actie op te zetten in samenwerking met lokale horeca. Zij bevinden zich in een sector die zwaar getroffen is door alle Corona-maatregelen en verdienen, volgens ons, een steuntje in de rug. Op deze manier combineren we drie leuke dingen: een avondje uit in je favoriete restaurant, het steunen en helpen van de lokale horecaondernemers en van je huis je thuis maken door je aankoop bij TMC Wonen.

Blijf gezond, let goed op jezelf en op elkaar!

Familie Witte
Medewerkers TMC Wonen

*Zie voor alle deelnemende horecagelegenheden onze website.