TMS Terneuzen gaat verhuizen

TMSTMS Industrial Services is een unieke dienstverlener op het gebied van mechanical onderhoud. Als één van de weinigen in deze branche heeft het bedrijf alle facetten van het mechanisch onderhoud in eigen huis. Het bedrijf telt 7 vestigingen in Nederland en België, en is actief bij vrijwel alle grote industriële bedrijven in Zuidwest- Nederland en Vlaanderen.

“Dagelijks onderhouden we met 800 vaste medewerkers en 300 flexkrachten tal van procesinstallaties in Nederland en België’, verduidelijkt directeur Piet Moes. “We hebben alles onder één dak: staalconstructies, pijpwerk, apparatenbouw, een eigen machinefabriek en specialisaties zoals regelventielen en veilighedenen pompenrevisie. Voor onze opdrachtgevers is dat natuurlijk
buitengewoon prettig: één aanspreekpunt voor al het mechanische onderhoud.”

Gedwongen verhuizing
TMS Terneuzen is direct aan het sluizencomplex gevestigd. Met de bouw van de nieuwe zeesluis, wordt dit bedrijfsterrein echter op korte termijn door Rijkswaterstaat onteigend. De toekomst is nog ongewis. “We streven ernaar om tot een minnelijke schikking te komen inzake de schadeloosstelling. Daarna maken we keuzes. Helaas is in Terneuzen geen bedrijfsgrond aan het water beschikbaar. Dat betekent dat we of naar Handelspoort gaan of naar het Maintenance Value Park. Dat laatste heeft de voorkeur, maar die plannen zijn nog niet concreet. En wij hebben haast: voor 31 december 2016 moeten we verhuisd zijn. Een uitdaging? Ja, maar je krijgt maar één keer de kans je bedrijf opnieuw op te bouwen.”

TMS Terneuzen B.V.
Schependijk 28
4531 BW Terneuzen
T. 0115 – 696 955
I. www.tmsindustrialservices.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.