Toeristische ontmoetingsdag 2011

Kenniscentrum Kusttoerisme nodigt belangstellenden en betrokkenen van harte uit voor de Toeristische Ontmoetingsdag 2011 op donderdag 17 november, vanaf 15:45u bij Hotel Van der Valk te Middelburg.

Tevens wordt deze middag de winnaar van de ‘Innovatieprijs Toerisme 2011’ gekozen, waarbij dit jaar de stem van het publiek meeweegt! Initiatiefnemers van innovatieve projecten konden zich tot 20 september inschrijven. Uit de inzendingen is een voorselectie gemaakt van negen projecten, te weten:

De negen projecten zijn inmiddels door een deskundige jury beoordeeld. De jury maakt 17 november op de Toeristische Ontmoetingsdag de twee finalisten bekend. De twee finalisten houden een pitch van 3 minuten om het publiek te overtuigen van hun project. Het publiek brengt vervolgens haar stem uit en kiest daarmee de winnaar van de Innovatieprijs Toerisme 2011. De prijs wordt uitgereikt door de voorzitter van de jury, Derk Jan Verstand, en de gedeputeerde Recreatie en Toerisme, Sjoerd Heijning.

Om innovatieve ontwikkelingen in de toeristische sector te stimuleren, reikt de Provincie Zeeland de Innovatieprijs Toerisme uit. Dit jaar wordt de prijs voor de zesde keer uitgereikt. Het is dit jaar voor het eerst dat het publiek de winnaar kiest.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *