TOGETHER: Parkeren & Mobiliteit op maat


Foto landscape kleur met logoTOGETHER is een advies- & onderzoeksbureau dat gemeenten, exploitanten, projectontwikkelaars, ziekenhuizen, woningcorporaties, ondernemers en andere partijen op maat adviseert en ondersteunt bij allerlei parkeer- en mobiliteitsvraagstukken.

Wat TOGETHER zo bijzonder maakt is dat het de consument centraal stelt. Door vanuit het oogpunt van de consument naar de brede context te kijken en het parkeer- of mobiliteitsvraagstuk integraal te benaderen, worden inzichten gecreëerd in de factoren die een rol spelen in het aankoop- en parkeergedrag van consumenten. Dit helpt opdrachtgevers hun consumenten (beter) te leren kennen en begrijpen. Zo kunnen zij inspelen en anticiperen op de wensen en behoeften van hun consumenten voor wat betreft hun producten en diensten maar ook ten aanzien van parkeren en mobiliteit.

De kracht van TOGETHER is om middels een gedegen probleemanalyse, vanuit het perspectief van de consument, de pijnpunten inzichtelijk te maken en SAMEN met de opdrachtgever te zoeken naar de meest optimale op maat gesneden oplossingen voor de geïdentificeerde problemen en deze uit te werken in een passend (beleids)advies.

Kortom zoek je een PARTNER die je helpt om inzicht te krijgen en oplossingen te vinden voor vraagstukken op het gebied van parkeren en mobiliteit, neem contact op met TOGETHER.

TOGETHER
Advies- & Onderzoeksbureau voor Parkeren & Mobiliteit
Dagmar Bisschops
Waterlelie 10
4533 RA Terneuzen
06-10085259
d.bisschops@together-i.nl
www.together-i.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *