Topondernemer Scarlett Kwekkeboom adviseert HZ-studentondernemers

Masterclass Ondernemerschap op woensdag 21 mei in Goes

Tijdens een Masterclass Ondernemerschap op woensdag 21 mei gaat Scarlett Kwekkeboom, onder meer oud-directeur van Istimewa Elektro, in gesprek met HZ-studenten die de minor Ondernemerschap volgen. Zij deelt in een ‘College Tour’-setting haar praktijkervaring en gaat in dialoog met de studenten over dilemma’s waar zij met hun eigen opgerichte ondernemingen tegen aan lopen.
 
Expertise uit de praktijk
Scarlett Kwekkeboom is bereid gevonden haar expertise te delen met de studenten, met name rondom onderwerpen als ondernemerschap, imago & identiteit en klantgerichtheid. De organisatie van de Masterclass is gedeeltelijk in handen van Subliem Events, een bedrijf dat net gestart is door een van de deelnemende HZ-studenten. Ondernemer Jonathan de Voogd vertelt: ‘Deze samenwerking met mevrouw Kwekkeboom is van grote waarde, want de nieuwe ondernemers kunnen veel leren van haar uitgebreide praktijkervaring. Dit helpt hen om met hun onderneming nog beter in te spelen op de wensen van de klant en zodoende succesvoller te worden.’ De bijeenkomst past bij het praktijkgerichte onderwijs waarmee de studenten hun talenten optimaal kunnen ontwikkelen en goed voorbereid worden op de beroepspraktijk.

Minor Ondernemerschap
De ondernemingen die de studenten onder begeleiding van de HZ-minor Ondernemerschap vanaf februari hebben opgezet, beginnen steeds vastere vormen aan te nemen. De eerste opdrachten zijn binnen, de eerste successen zijn geboekt en de eerste tegenvallers zijn verwerkt. In samenwerking met een groot aantal bedrijven en organisaties uit Zeeland krijgen de studenten tijdens de minor de kans om hun bedrijfsidee te realiseren en onder begeleiding van experts hun eigen onderneming een vliegende start te geven. In april schreven de ambitieuze HZ-studenten hun eigen bedrijf in bij de Kamer van Koophandel Zuid-West Nederland.
 
Waar en wanneer?
De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 21 mei, van 14.00 tot 17.00 uur, in Goes.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.