Topsprekers naar Goes voor Commercials by the Sea

Voor Commercials by the Sea is er weer een bruisend en vol programma samengesteld; de beste commercials ter wereld en 2 toonaangevende en inspirerende gastsprekers. Enthousiaste presentator Marc Volleman praat de avond aan elkaar en de avond wordt afgesloten met een gezellige netwerkborrel.

Commercials by the Sea is een avond vol humor, inspiratie en gezelligheid. Een Zeeuws business-to-business-event in informele sfeer dat je als vakgenoot niet wilt missen! We hopen je daarom graag te begroeten op maandag 18 juni in de DaVinci CInema in Goes. Het volledige programma van CbtS 2018 staat hier: http://bit.ly/2L8qPOx

Een ticket voor Commercials by the Sea is all-inclusive! Dit betekent: gratis hapjes en drankjes tijdens het evenement, 2 topsprekers die hun visie met ons delen, parkeren, garderobe en veel vakgenoten!

Sprekers
Carlijn Postma, Content Marketing vrouw van het jaar 2017, en Jeroen Veldkamp, eigenaar van Veldkamp Producties, bekend om prijswinnende en doeltreffende videoproducties spreken op Commercials by the Sea. Een bruisende avond vol humor, inspiratie & gezelligheid! Uiteraard ontbreken ’s werelds beste commercials en online video’s niet.

Bekijk het hele programma: www.commercialsbythesea.nl/thema/programma

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *