Totaaloplossing voor financiële dienstverlening

wbbWitte-Boussen Assurantiën BV: een begrip in de regio én ver daarbuiten tot in België (BMI Consultants BVBA). WBB is in 35 jaar, door service en kwaliteit van dienstverlening, uitgegroeid tot één van de grootste kantoren van Zuidwest-Nederland.

Met ruim 50 medewerkers ontzorgt WBB dagelijks haar cliënten. WBB koopt gezamenlijk zorg in voor werknemers van ruim 500 bedrijven, die bij de Stichting BGZC zijn aangesloten. De kortingen komen direct aan de verzekerden ten goede. De unieke zorgafdeling met 9 zorgadviseurs speelt hierbij een belangrijke rol.

Welke verzekering u zoekt, WBB heeft alle specialismen in huis om van u een tevreden klant te maken, zowel voor bedrijfsmatige als voor privé-verzekeringen. Door het volume en de kennis is de prijs/kwaliteit gegarandeerd. Maak kennis met één van de adviseurs en overtuig uzelf. Na een risico-inventarisatie volgt een offerte op maat en bent u verzekerd van een onafhankelijk deskundig advies.

Naast assurantiën is er ‘PensioenZ.org’ voor uw persoonlijke pensioenadvies. VerzuimTij neemt de ‘regie op verzuim’ in handen, zodat u zich kunt richten op uw core business. Ook kunt u bij ons terecht voor makelaardij, zowel bedrijfsmatig als particulier, aan- en verkoop, beheer, huur en verhuur van onroerend goed. Onze slogan ‘Nét even anders!’ is zeker op z’n plaats.

Laat u ontstressen op de Contacta tijdens een relaxmomentje in onze stand.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.