Totaalpartner voor een unieke beleving!

Bij Zeeuwse Evenementen ontzorgen we u, van A tot Z. Voor catering, evenementenorganisatie, unieke arrangementen en personeelsuitjes bent u bij ons aan het goede adres. Zowel zakelijk als particulier.

Arrangementen, uitjes en lekker eten
Een personeelsuitje of een bedrijfsevent organiseren? Een uniek uitje met onze golfkarren of op de ludieke Lopifit. Een fietstocht met goede elektrische fietsen. Een leuke zeskamp als teambuilding of een zeiltocht op zee. We helpen u de mooiste weggetjes te vinden naar idyllische plekken op het strand, de polders, dorpen en steden. En na al die inspanning gezellig napraten met een
hapjesarrangement of onze uitgebreide barbecues en buffetten.

Zakelijk
Uw zakelijke bijeenkomsten kleden wij volledig aan. Vervoer van uw gasten met onze golfkarren, lekkere hapjes en drankjes, een netwerklunch, een walking diner. Onze zakelijke hapjes- en borrelarrangementen zijn een groot succes. En ook voor de inrichting, geluid en verdere aankleding kunt u bij ons terecht.

Foodtruck
Onze foodtruck waarmee we te vinden zijn op Zeeuwse en Vlaamse festivals en evenementen, is ook te huur. Een leuke toevoeging aan uw event!

Foto: Marijana Pajovic
Tekst: Odile de Pooter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"e319d2654b","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"23212","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */