Traas ongediertebestrijding en UWV – Samen succesvol

“Ik hoop dat we een voorbeeld zijn voor andere bedrijven”, vertelt Tamara Flore, commercieel medewerkster bij Traas Ongediertebestrijding in ’s Gravenpolder. “De samenwerking met UWV levert winst op voor drie partijen: de kandidaat, de werkgever en UWV. Alleen al vanuit sociaal oogpunt is het goed om een zoektocht naar nieuwe medewerkers bij UWV te starten.”

Kees Lamain, adviseur werkgeversdiensten bij UWV, beaamt dit. Hij benadrukt dat er in samenspraak met werkgevers veel mogelijkheden zijn. “Afhankelijk van de uitkering van de kandidaat kunnen we proefplaatsingen regelen of (mee) betalen aan scholingstrajecten. Voor Traas bijvoorbeeld zijn al verschillende mensen opgeleid tot ongediertebestrijder. Dat is een praktijkgerichte opleiding met een erkend certificaat.”

Snel schakelen
Tamara en medewerkster Personeelszaken Janet van Damme zijn enthousiast over de samenwerking. “Ons bedrijf is actief in het bestrijden van ongedierte en alles wat daar verder bij komt kijken. Het bedrijf is 20 jaar geleden gestart door Peter Traas en telt nu al circa 45 medewerkers. We groeien snel en zijn dankzij de franchiseformule landelijk en sinds kort zelfs in België actief. De samenwerking met UWV is buitengewoon prettig. Kees kent ons bedrijf, ons team en de werkzaamheden. We kunnen snel schakelen en overleggen. Bovendien, er is vaak meer mogelijk dan je denkt. Een aansprekend voorbeeld is onze onderhoudsman Jan Zijl. Na een scholingstraject van 4 maanden via UWV heeft hij nu een jaarcontract.”

Neem contact op
Niet alleen in de werving van nieuwe medewerkers trekken UWV en Traas samen op. Ook in het enthousiasmeren van Zeeuwse werkgevers voor de kandidaten van UWV. “Onze bemiddeling is kosteloos. Leidt een gesprek onverhoopt niet tot een match, dan is er nog helemaal niets aan hand. Maar, geef deze mensen een kans”, benadrukt Kees. “Neem contact op, bijvoorbeeld met Traas zelf en laat hun ervaringen je overtuigen van onze meerwaarde.

UWV heeft veel enthousiaste en getalenteerde werkzoekenden in haar bestand. Twee er van presenteren zich hieronder. Bent u als werkgever in één van beiden geïnteresseerd, mail dan met werkgeversservicepunt-zeeland@uwv.nl

Hallo! Mijn naam is Jacqueline en ik ben een enthousiaste en gemotiveerde secretaresse, woonachtig in Zeeland. Ik heb ruim tien jaar ervaring als project- en directiesecretaresse binnen diverse organisaties en bedrijven. Verder werkte ik ook diverse jaren als gastvrouw in Italië, Spanje en Oostenrijk. Graag zou ik weer aan de slag gaan in een afwisselende baan waarin een beroep gedaan wordt op mijn organisatietalent en klantvriendelijkheid. Ik ben sociaal, nauwkeurig en betrouwbaar en beschik over goede communicatieve vaardigheden. Ook heb ik een goede kennis van de Nederlandse, Engelse, Franse, Duitse en Spaanse taal. Ik ben gemakkelijk in de omgang en pas me snel aan.

Mijn naam is Niki. Ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging op de arbeidsmarkt. Het beste kom ik tot mijn recht in een baan als telefoniste, receptioniste of als planner. Daarin heb ik ook ruime werkervaring in opgedaan bij een taxicentrale. Daarnaast ben ik erg goed in het organiseren en regelen van zaken. Ik ben accuraat, communicatief vaardig en durf mijn eigen beslissingen te nemen. Ik ben loyaal aan de organisatie waarvoor ik werk. Ik ben een gezelligheidsmens die graag met mensen om gaat. Ik wil graag het visitekaartje zijn voor dat bedrijf dat mij een kans biedt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.