Trots! Visser & Visser Beste Werkgever

Ruimte voor ontwikkeling, waardering voor medewerkers en de culturele waarden, dat is waar de medewerkers van Visser & Visser trots op zijn. In samenwerking met Effectory startte Visser & Visser vorig jaar een tevredenheidsonderzoek onder medewerkers. Als je vooruit wilt met je organisatie is de feedback van je eigen medewerkers onmisbaar. Zij weten als geen ander wat er beter, sneller en klantgerichter kan. In januari kwamen de resultaten op tafel met een mooie beloning.

 

Tevreden medewerkers
Beste werkgever in de financiële dienstverlening, zo mag Visser & Visser zich dit jaar noemen en dat is iets waar we trots op zijn! Dat zegt iets over de cultuur bij Visser & Visser. Organisaties met het Beste Werkgevers Keurmerk worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Dat betekent goed voor je medewerkers zorgen en ze serieus nemen. Het resultaat? Tevreden, bevlogen én betrokken medewerkers.

 

Waardering en ontwikkeling
Werken bij Visser & Visser betekent werken bij een werkgever die je waardeert en serieus neemt. Bij een organisatie die jouw ontwikkeling vooropstelt. Spreekt dit jou aan? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s. Kijk op www.werkenbijvisser-visser.nl voor vacatures!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *