Trouwbeurs Bonaparte

TrouwbeursOp 2 mei organiseert Trouwbeurs Bonaparte een fantastische dag waar koppels met trouwplannen terecht kunnen voor alle zaken die hun dag tot de mooiste dag van hun leven maken.

 

 

 

Deze bijzondere dag wordt gehouden bij het oudste nog bestaande fort van West/Europa. Trouwbeurs is trots dat ze in samenwerking met Staatsbosbeheer deze locatie hebben uitgekozen. Ze denken zelfs dat het de trouwlocatie van Zeeland wordt!

Programma
11.00 Opening Beurs
13.00 Bruidsmodeshow
15.30 Bruidsmodeshow
17.00 Einde Bijeenkomst

Deelnemers
De deelnemers zijn o.a.:
Drive-in show
Foto atelier CPD
TT catering & partyverhuur
Staatsbosbeheer
Kers op de taart
Pret events

Inschrijving
Om aan deze dag mee te doen is het gewenst dat u uzelf inschrijft. Om dit te doen klikt u hier.

Locatie
Fort Rammenkens
Rammenkensweg 15
4389TZ Rithem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Ondernemen

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"41fa618582","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"10531","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */