Twee nieuwe bedrijven in Zeeuws havengebied

nieuwebedrijvenTwee nieuwe bedrijven hebben zich gevestigd in de Zeeuwse haven. De eerste paal van op- en overslagbedrijf Vlaeynatie en producent van speciale meststoffen Plantacote werd donderdag 5 februari 2015 geslagen. Op verzoek van havenbedrijf Zeeland Seaports was ook Invest in Zeeland betrokken bij de vestiging van deze bedrijven.

In totaal nemen de bedrijven 11,3 hectare grond af in het Terneuzense deel van de Zeeuwse haven van havenbedrijf Zeeland Seaports: op de Axelse Vlakte. Voorlopig zal dat niet helemaal worden bebouwd. Vlaeynatie begint met een terminal van 3,2 hectare, Plantacote neemt een kleine halve hectare in gebruik. De twee bedrijven zijn goed voor naar schatting vijftig nieuwe arbeidsplaatsen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"e319d2654b","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"10848","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */