Uitbreiding naar offshore Hanse Staalbouw

HanseHanse Staalbouw is bekend als bouwer van bedrijfspanden in de agrarische, industriële en utiliteitssector. Met de komst van de tweede generatie bouwt het bedrijf zijn activiteiten inmiddels uit naar offshore en het buitenland.

Broer en zus Jochem de Jonge en Marlinde Eichler doen sinds enige tijd kennis op in het bedrijf van vader Wim de Jonge, als mededirecteur en projectleider. “Wim kan makkelijk dingen uit handen geven, maar hij kan ons ook nog een hoop bijbrengen”, zegt Jochem. “We leren het bedrijf vanaf de werkvloer kennen.”

Hoewel nieuwbouw en renovatie het hoofdbestanddeel blijft van de werkzaamheden van Hanse, worden er ook stappen gezet naar nieuwe werkterreinen. “Ik kom zelf uit de offshore en we willen graag meer die kant op”, zegt Marlinde. “We werken nu aan het behalen van de nodige certificering.”

Hanse Staalbouw is in het bezit van de CE-norm executieklasse 3, maar de offshore stelt nog hogere eisen. “Naar verwachting zijn we volgend jaar gekwalificeerd om te werken aan staalconstructies op zee.”

Behalve op zee, beweegt Hanse Staalbouw zich steeds meer richting het buitenland. “We leveren al in Duitsland en Engeland, maar willen dat verder uitbreiden. Momenteel zitten twee medewerkers in Kenia. Veertig procent van de oogst gaat daar verloren door slechte bewaarmethodes. Onze medewerkers proberen ze te helpen met hun kennis van agrarische bewaarloodsen, waar we natuurlijk heel veel ervaring mee hebben.”

Hanse Staalbouw
De Weel 13
4306 NV Nieuwerkerk
0111-641333
info@hansestaalbouw.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *