Uitgelicht: Familiebedrijven Index

In aanloop naar editie 4 van Zeeland Business Magazine “De  Familiebedrijven Special”, lichten we ieder dag een aantal familiebedrijven uit die zijn opgenomen in de Familiebedrijven Index. Vandaag: Installatiebedrijf Spruijt, Panta Rhei en Van Beers Administratie.

 

INSTALLATIEBEDRIJF SPRUIJT
Drie generaties Spruijt zijn werkzaam geweest in de verwarmingsbranche. Martin Spruijt kreeg het vak met de paplepel ingegoten. Hij runt het bedrijf met veel plezier en geeft leiding aan een groep vakkundige monteurs en installateurs. Als familiebedrijf staat Installatiebedrijf Spruijt voor betrouwbaarheid en zekerheid. Om op de hoogte te blijven van de technische ontwikkelingen binnen hun vakgebied, volgt personeel regelmatig cursussen. Ze zijn aangesloten bij meerdere brancheorganisaties en stichtingen zoals Uneto-VNI, en werken met kwaliteitsmateriaal van Nefit.

 

 

PANTA RHEI
Strandpaviljoen Panta Rhei is gevestigd op één van de mooiste punten van Zeeland. In 1996 heeft Willem-Jan Buijs het strandpaviljoen van zijn ouders overgenomen en heeft hij het paviljoen laten transformeren van een gezellige kleinschalige strandtent met zo’n vier personeelsleden, tot een unieke grote nieuwbouw met zo’n 40 personeelsleden. De ontspannen werksfeer, uitzonderlijke uitzichten, live muziek en gastvrijheid zijn door de jaren heen nog steeds de perfecte formule voor het genieten aan zee!

 

 

VAN BEERS ADMINISTRATIE
Administratiekantoor Van Beers BV, opgericht in 1985, is sinds jaar en dag vanuit Grijpskerke nauw betrokken bij haar klantenkring die varieert van eenmanszaken tot  grote ondernemingen. Als familiebedrijf werken we vooral voor en met andere familiebedrijven. We ondersteunen u met uw interne organisatie en verzorgen eventueel alle bijkomende formaliteiten, zoals de boekhouding, personeelszaken, financiering en belastingzaken. Van Beers is ook internationaal actief en verzorgt tevens de administratie van particulieren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *