Uitnodiging Nationale Finale ‘MBO/ HBO Student Company van het Jaar’

Een design kruk, een lamp in een fles, voor in de keuken de revolutionaire messenschoonmaker en de vingerbeschermer, een tassenhouder voor op de fiets, of toch de elektronische blokkendoos of de zwembad-sok? Welk product mag volgens u de Nederlandse eer gaan verdedigen tijdens de Europese finales?

Op maandag 2 juni a.s. strijden tijdens de Nationale finale twaalf uitverkoren studentenbedrijven om de prestigieuze titel ‘MBO/ HBO Student Company van het jaar’.

Zeeuwse toppers
Uit Zeeland is de volgende finalist verkozen:
 
HoldIT – Hoornbeeck College Goes (MBO) bracht de Stay hold op de Nederlandse markt, die de auto opgeruimd houdt – www.holditzeeland.nl

Kijk voor een overzicht van alle finalisten en het inhoudelijk programma op www.nationalefinale.nl.

De afgelopen maanden zetten de finalisten op ingenieuze wijze hun producten op de markt. Via de Halve finale staan zij nu op het hoofdpodium. De winnaars van deze Nederlandse studentenstrijd zullen onze vlag gaan verdedigen tijdens de Europese finale van 2-4 juli in Amsterdam (HBO) en van 22-25 juli in Tallinn, Estland (MBO).

Graag nodigt Jong Ondernemen u uit om op maandag 2 juni aanwezig te zijn bij deze spannende finale. Aanschouw met eigen ogen de revolutionaire artikelen die de jonge ondernemers het afgelopen jaar vaak zelf bedachten en op de markt brachten.

Datum:   maandag 2 juni 2014
Tijd:         14.00 – 18.30 uur (14.45 uur start plenair programma)
Locatie:  Beatrix Theater in Utrecht

Vakjury
Een vakjury beoordeelt de finalisten op basis van hun ondernemingsplan, jaarverslag, de juryondervraging, stand presentatie en niet te vergeten hun elevator pitch. Dagvoorzitter is Linda Vermaat (Professional Rebel).

De HBO-vakjury bestaat uit:

Brian Hirman            -Uberconnected

Nery Anderson          -YourBusiness Banking Nederland ABN AMRO Bank

Joris Putman             -Green Dream Productions

De MBO-vakjury bestaat uit:

Martijn Driessen       -Entrepeneur Consultancy

Esmeé Meulenkamp -Adaptics

Arjan Suijker              -NBA Young Profs

Prijzen
De winnaar van de Nationale finale wint een ticket naar de Europese finale. De MBO-winnaar reist af naar Estland. Twee HBO-teams gaan naar Amsterdam, t.w. de winnaar binnen de categorie Innovatie & ontwikkeling en de winnaar binnen de categorie Marketing & sales.

Alle drie de winnaars zullen in juni – inmiddels traditie – lunchen met Gerrit Zalm, vice voorzitter ABN AMRO Bank. Daarnaast komen alle finalisten in aanmerking voor de Persprijs. Een mediapakket t.w.v. 6.250 euro, aangeboden door ondernemersmagazine Baaz.

Meebeleven?
Bent u nieuwsgierig naar onze ondernemers van de toekomst? Dan zien wij uw aanmelding graag tegemoet! Stuurt u hiervoor een mailtje naar Karina Bliek via karina@jongondernemen.nl of bel haar op 070 3490155 of 06 83527636.

Wilt u een van de finalisten van dit jaar interviewen, in contact komen met de winnaar van vorig jaar – S-Charger (MBO) en Quickflame (HBO) of met een bestuurslid van Jong Ondernemen? Wij brengen u graag in contact.

Wij verwelkomen u graag vanaf 14.00 uur, zodat u voldoende tijd heeft met deze jonge ondernemers kennis te maken. En niet te vergeten met hun bijzondere producten!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *