Uitreiking MVO-prijs in de Zeelandhallen!

De uitreiking van de MVO-prijs Goes, de prijs voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, vindt dit jaar plaats op 5 november op het Bevelandenplein van Contacta. De prijs is een initiatief van Stichting Switch en de gemeente Goes en wordt dit jaar voor de tweede keer uitgereikt.

logomvoVoor deze prijs hadden zich vijftien bedrijven aangemeld. Een deskundige jury beoordeelde ze op innovatiekracht, impact en uitstraling en nomineerde de volgende zes bedrijven (in alfabetische volgorde):

Acknowledge Dynamics BV
Agrimarkt Goes
Cleanmaster Biolux
EcoSCAPE
Groentehandel De Winter
Heerlijkheid Wolphaartsdijk

Tot en met 7 september kon iedereen zijn stem uitbrengen op zijn of haar favoriete ondernemer via de website van MVO-prijs. De drie bedrijven met de meeste stemmen gaan naar de finale. De winnaar van de MVO-prijs Goes 2014 wordt op 5 november bekend gemaakt op het Bevelandenplein van Contacta.

De winnaar van de MVO-prijs Goes 2014 ontvangt de MVO Award, krijgt regionale publiciteit èn mag zich de komende twee jaar de beste Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer van Goes noemen.

Duurzaam ondernemen, of maatschappelijk verantwoord ondernemen is ‘hot’. Uit onderzoek blijkt dat bedrijven die strategisch met MVO bezig zijn, zich makkelijker aan de omgeving aanpassen en minder afhankelijk zijn van economische veranderingen. Bovendien zijn ze veelal koplopers in hun branche. De MVO-prijs is bedoeld voor bedrijven die duurzame winst voor milieu en maatschappij weten te combineren met goede bedrijfseconomische resultaten. Ze werken met een winnende combinatie van People, Planet, Profit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *