Uitreiking MVO-prijs Schouwen-Duiveland tijdens UNPLUGGED.

mvo loont logoDe uitreiking van de MVO-prijs Schouwen-Duiveland vindt plaats op vrijdag 15 april tijdens de tweede editie van UNPLUGGED, georganiseerd door OSD in het Inspiratiecentrum Grevelingen Brouwersdam.  Eén van de drie finalisten, Afval Service Zeeland, Habo Hoveniers en Saman Groep, ontvangt de MVO-award, een kunstwerk gemaakt door de Tilburgse kunstenaar Guus Voermans.  De winnaar mag zich de komende twee jaar de meest maatschappelijk verantwoorde ondernemer van het eiland noemen. De MVO-prijs Schouwen-Duiveland is een initiatief van de gemeente Schouwen-Duiveland, Rabobank Oosterschelde en wordt uitgevoerd door Stichting Switch.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is winst maken met oog voor mens en milieu. Een vakjury, bestaande uit Nini Soeters-Schot, Bram Bierens en Aart de Zeeuw, selecteerde uit de aanmeldingen, zes genomineerden bedrijven op de aandacht die zij in de bedrijfsvoering schenken aan people, planet en profit. Ook keek de jury naar innovatiekracht, impact en uitstraling in de branche. De drie finalisten ontvingen een ruime meerderheid van de totaal 1100 stemmen uitgebracht door het publiek. De genomineerden die na de publieksstemming afvielen waren TonS Mosterd en Heerlijkheden, Manege Balans centrum voor dressuur therapie en zorg en MienDomus.

Met de tweede editie van UNPLUGGED, trekt de OSD de stekker uit oude gewoontes en draait alles om de dynamische toekomst: energieneutraal en maatschappelijk verantwoord. Trendwatcher Ruud Veltenaar laat ons zien welke megatrends en mondiale ontwikkelingen er zijn, met hun gevolgen voor onze welvaart en welzijn, werk en leven. Welk leiderschap en ondernemerschap zijn gewenst in 2025?

Het programma begint om 19.00 uur. Partners en ondernemers die (nog) geen lid zijn van OSD, zijn ook van harte welkom. De locatie is Inspiratiecentrum Grevelingen, Brouwersdam Binnenzijde 25, Ouddorp.

De MVO-prijs Schouwen-Duiveland is een initiatief van de gemeente Schouwen-Duiveland, Rabobank Oosterschelde en wordt uitgevoerd door Stichting Switch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.