©Anneke Veronica Photography

Unieke locatie met groene identiteit voor uw evenement

©Anneke Veronica Photography
©Anneke Veronica Photography

Bio Base Europe Training Center (BBETC) is een unieke en perfect bereikbare locatie voor vergaderingen, trainingen, workshops, congressen, symposia, netwerkbijeenkomsten of andere evenementen. Het is meteen ook het eerste open innovatie- en opleidingscentrum voor de biogebaseerde en duurzame economie en technologie in Europa.

De opvallende, groene gevel is niet toevallig gekozen. Bio Base Europe wil een milieuvriendelijk imago. Het is een duurzaam gebouw dat gebruikmaakt van aardwarmte, meedraaiende zonnepanelen en een eigen waterzuiveringsinstallatie. Bovendien zijn de meeste materialen herbruikbaar.

De kernactiviteiten zijn gebaseerd op 2 pijlers. Enerzijds: training en opleiding. Anderzijds: innovatie en netwerken.

Het gebouw telt 5 vergaderruimtes of leslokalen voor trainingen, workshops en vergaderingen. De lokalen zijn voorzien van een scherm, whiteboard en flip-over. Het auditorium is een echt ‘pièce de résistance’ met maar liefst 150 zitplaatsen (inclusief mindervalide!). Het heeft een fantastische akoestiek met microfoon, headset, licht, geluid, beamer en scherm. Daarnaast zijn er kleinere ruimtes: ideaal voor coaching of een bespreking met klanten.

Bent u op zoek naar een originele locatie om te netwerken? Een groene uitvalsbasis voor uw groots evenement of congres? Bio Base Europe Training Center verzorgt uw event van A tot Z, inclusief catering en extra audiovisuele wensen. De locatie is perfect bereikbaar voor zowel Zeeuwse als Vlaamse bedrijven.
Bio Base Europe Training Center
Dhr. Alexander Lie Kwie (Event Manager)
Zeelandlaan 2
4538 CA TERNEUZEN
www.bbetc.org
0115-724994

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"e319d2654b","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"15917","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */