DCIM100MEDIADJI_0043.JPG

UnitIT Solutions: Biedt oplossingen voor de uitdaging van onze tijd

DCIM100MEDIADJI_0043.JPG
DCIM100MEDIADJI_0043.JPG

Veranderingen in behoeftes van uw klanten brengen heel wat uitdagingen met zich mee voor u als ondernemer. Eén van deze uitdagingen betreft bijvoorbeeld het benodigde budget om klanten te werven én te behouden hetgeen cruciaal is voor uw onderneming. Klanten zorgen immers voor uw bestaansrecht en zijn uw eerste prioriteit. ICT dient ondersteunend te zijn en vergt een andere aanpak.

Bij UnitIT is kwaliteit, flexibiliteit, zorgeloze ICT, maatwerk en een goede service al lang de norm, dit mag u dus standaard verwachten zoals uw klant dit waarschijnlijk ook van u verwacht. U staat er dus niet alleen voor, UnitIT maakt het tot een gezamenlijke uitdaging om uw doel te bereiken waarbij zij pas tevreden zijn als u én uw klanten dat ook zijn!

Met flexibele ICT oplossingen en door een proactieve werkwijze sparen klanten van UnitIT geld uit en is de voor de organisatie benodigde informatie altijd en overal beschikbaar.

UnitIT helpt, adviseert en ontzorgt, bijvoorbeeld met hun oplossingen FirstClass ICT (het totaalpakket voor zorgeloze ICT), Cloud oplossingen (uw complete ICT online), Office 365 (overal en altijd werken met Office) en ICT Beheer (proactief en vakkundig). Een bijkomend voordeel van deze oplossingen is dat u direct deelneemt aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Wilt u ook klaar zijn voor de toekomst en direct besparen op uw ICT? Neem dan contact op met Sally Christiaens, s.christiaens@unitIT.nl of 0164-275533.

 

UnitIT Solutions BV
Joulehof 5-7
4622 RG  Bergen op Zoom
0164 – 27 55 33
info@unitIT.nl
www.unitIT.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *