Univé Zakelijke verzekeringen: Verzekeren is altijd maatwerk

Unive002 verkleind“Veel mensen kennen Univé als particulier verzekeraar,” vertelt Marissa Oosterling, MKB-specialist buitendienst van Univé Het Zuiden. “Wij zijn echter ook actief op de zakelijke markt. Tijdens het eerste gesprek met een nieuwe klant inventariseren we met behulp van een risicoscan welke risico’s het bedrijf mogelijk loopt. Daarna maken we de balans op: welke risico’s kan of wil het bedrijf zelf dragen en wat wil je afdekken? Daar zoeken we dan de meest passende verzekeringen bij. Juist dat maatwerk wordt door onze klanten erg gewaardeerd.”

Digitale dienstverlening
Hoewel Univé zich onderscheidt door deze persoonlijke aanpak, wordt ook geïnvesteerd in de digitale dienstverleningen. Marissa: “Zo heeft men toegang tot een persoonlijk omgeving: Mijn Zeker Zakelijk Plus. Daarin kan men op elk gewenst moment onder andere zelf verzekeringen inzien en wijzigen, schade melden en gebruikmaken van de Digitale Rechtswinkel. Maar uiteraard kan men ook altijd de persoonlijke adviseur bellen of een appje sturen. Juist die korte lijnen worden als prettig ervaren.”

Onderhoudsgesprekken
Tot slot geeft Marissa nog aan dat het belangrijk is om alle verzekeringen regelmatig tegen het licht te houden: “Door de veranderende wet- en regelgeving is het soms nodig de verzekeringen daar op aan te passen. Daarom zitten wij ook regelmatig met onze klanten om de tafel voor een onderhoudsgesprek. Zo weten we zeker dat een verzekering altijd up-to-date is en blijft het contact echt persoonlijk.”

Univé Het Zuiden
Hoofdkantoor
Kloosterstraat 21
4724 EE Wouw
088 600 23 00
hetzuidenzakelijk@unive.nl
www.unive.nl/zakelijk

Winkels
Middelburg, Brakstraat 45
Terneuzen, Leeuwenlaan 38

Tekst: Marjolijn Bergmann – van Leeuwen
Fotografie: Marijana Pajovic

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *