Vacature Commerciële Event Coördinator

Deze vacature is reeds ingevuld!

 

Heb jij een passie voor evenementen en zit commercie bij jou in het bloed? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een commerciële eventcoördinator met nevenactiviteiten op het gebied van sales voor onze online media en printproducten.

Wil je werken in een dynamische werkomgeving met een divers takenpakket? Ben je commercieel vaardig, organisatorisch sterk, creatief en initiatiefrijk? Dan ben jij wellicht onze nieuwe belangrijke schakel in de verdere ontwikkeling van ons bedrijf!

Bedrijfsprofiel

Zuidwest Business & Startersdagen.com is een groeiende, ambitieuze organisatie met steeds verdere verbreding van diverse producten en diensten voor het B2B segment. Wij werken dagelijks aan zakelijke magazines, kranten, netwerkevents, online mediaproducten, startersdagen en diverse business events.

Deze events vinden primair plaats in Zeeland en West-Brabant (Bergen op Zoom tot en met Roosendaal) onder de merknamen Zeeland Business en West-Brabant Business. Via Startersdagen.com organiseren wij startersevents in geheel Nederland.

Functie
Jouw functie is gericht om onze ambities in de verdere groei van onze evenementen vorm te geven! Je primaire taak is het organiseren en initiëren van nieuwe evenementen. Je bent verantwoordelijk voor de complete organisatie van evenementen en het uitvoeren van acquisitie in het binnenhalen van standhouders, kennispartners en nieuwe netwerkleden.

Vanuit een goede voorbereiding zet je een professioneel evenement neer met het juiste resultaat. Je bent adviserend, resultaatgericht een spin in het web en je bewaart de rust en het overzicht voor en tijdens de events. In eerste instantie doe je dit samen met een van onze eventmanagers, op termijn word je verantwoordelijk voor je eigen events.
Je commercieel verantwoordelijk voor het realiseren van je persoonlijke omzet- en margedoelstelling en je bijdrage aan de commerciële doelstellingen van de organisatie. Je werkt met persoonlijke en teamtargets voor jou een uitdaging zijn in het realiseren van jouw eigen event.

Daarnaast ondersteun je in de sales voor onze online media- en printproducten. Je bezoekt en adviseert klanten over de verschillende producten die wij aanbieden en denkt actief mee in de ontwikkeling hiervan.

Functie-eisen:
– HBO werk- en denkniveau
– Opleiding gericht in bijvoorbeeld communicatie, media, marketing of eventmanagement

– Ervaring in het zelfstandig organiseren en commercieel opzetten van events is een pre

Daarnaast:
– Ben je klant- en resultaatgerichtheid
– Heb je een ondernemersmentaliteit
– Beschik je over uitstekende organisatorische en commerciële (basis)vaardigheden
– Heb je affiniteit met media en events
– Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift
– Heb je een proactieve en zelfstandige houding met oog voor detail
– Een collegiale instelling en verantwoordelijkheidsgevoel
– Vind je werken in de avond geen probleem
– Je hebt geen 9-5 mentaliteit
– Targets zie je als een uitdaging

Wij bieden een inspirerende functie met goede ontwikkeling en doorgroei mogelijkheden met bijpassende vergoeding.

Wat bieden wij jou?

– Prettige, informele, werksfeer met leuke collega’s;

– Klein gedreven team van jonge ondernemende mensen met een sterke visie;

– Dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is;

– Persoonlijke ontwikkeling, mogelijkheid tot doorgroeien;

– Goede arbeidsvoorwaarden

Ben je enthousiast? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie met motivatie! Reageren kan via info@zuidwestbusiness.nl t.a.v. Tim van den Berg.

Standplaats voor deze functie is Goes.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"97ad3eea36","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"24365","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */