Vacature: marketing en communicatie medewerker

Wij zoeken  een medewerker marketing & communicatie. Word jij deze belangrijke schakel in de verdere ontwikkeling van ons bedrijf?

Bedrijfsprofiel

Zeeland Business is een groeiende, ambitieuze organisatie die -in samenwerking met partners- de performance van bedrijven een boost geeft en bedrijven bij elkaar brengt. Onder het label Zeeland Business media werken wij met veel enthousiasme aan zakelijke magazines, pakkende online content en diverse soorten fysieke, hybride en online evenementen voor de zakelijke markt.

Onze bedrijfscultuur is open, dynamisch, slagvaardig, nieuwsgierig en vernieuwend. We hebben een klein team dat op elkaar kan vertrouwen. We staan klaar voor de klant en voor elkaar en hebben een sterk sociaal gevoel. Binnen onze organisatie passen wij graag de P7s toe: een loeigoed Product, gemaakt vanuit Passie, Plezier, Positiviteit, Professionaliteit, Prestatie en Pecunia. ZB maakt na de Corona pandemie een nieuwe, energieke start in een veranderde werkelijkheid die veel nieuwe mooie uitdagingen kent.

Functie

Als medewerker marketing & communicatie vervul je een veelzijdige functie en verbind je alle activiteiten rondom onze mediaproducten magazine, website, nieuwsbrief en social media. Daarnaast ondersteun je de eventmanagers bij alle voorkomende activiteiten rondom onze evenementen. Je verzorgt de plaatsingen op onze online media, zoals website, socials en nieuwsbrieven. Je verzorgt en bewaakt de planning en het trafficmanagement voor al onze lopende print en online media, marketing- en eventprojecten en bewaakt de deadlines en beheert onze data. Alsof dat nog niet genoeg is, vragen we je ook om ondersteuning te bieden tijdens onze fysieke en online evenementen. Kortom, geen dag is hetzelfde in deze veelzijdige functie!

Je hebt een HBO- opleiding in bijvoorbeeld communicatie of sales of HBO werk- en denkniveau en bewezen ervaring in een marketing & communicatie functie. Je bent commercieel vaardig en kunt tegen een stootje. Je hebt een servicegerichte instelling vanuit een professionele, zakelijk-vriendelijke houding. Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift is essentieel.

Spreekt dit je aan, en ben je in voor het werken in een klein team -maar gericht op groei-, met grote zelfstandigheid? Binnen deze functie zul je alle aspecten van het mediamanagement ervaren en meer dan dat.  Voor deze functie hebben we geen minimum aantal uur gezet, omdat wij ons willen laten drijven door talent en niet door uurcapaciteit.

Interesse? Laat van je horen!

Stuur jouw korte motivatie met CV naar info@zeelandbusiness.nl, tnv Tim van den Berg

 27/9/2021 | 09.55 uur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.