Vacature: Stage bij Zeeland Business

Stage lopenWie zijn wij?
We staan midden in de Zeeuwse samenleving en komen tot in de haarvaten van regionale ondernemerslandschap. Het netwerk dat hierdoor ontstaat, zetten we in om starters, ervaren ondernemers en iedereen die hen van dienst is met elkaar te verbinden. We beschikken hiervoor over een breed scala aan mogelijkheden. We hebben een eigen business magazine Zeeland Business Magazine, een Zeeuws breed ondernemersnetwerk, een startersnetwerk en startersdagen. Daarnaast zijn we voorloper in het gebruik van social media.

Ondernemers waarderen Zeeland Business als een belangrijke intermediair voor zakelijk Zeeland. We zijn een kennisplatform, een netwerkbouwer en inspirator. Op deze manier zijn we iedere Zeeuwse ondernemer in iedere fase van zijn onderneming van dienst.

Wat ga je doen?
Tijdens jouw stage bij Zeeland Business krijg je de mogelijkheid om mee te lopen met onze verschillende bedrijfsactiviteiten. Je wordt nauw betrokken bij de events die wij organiseren en levert een bijdrage in de voorbereiding en totstandkoming van ons magazine.

Tot jouw taken behoren o.a.:

  • het maken en versturen van mailings
  • het dagelijks bijwerken van onze online kanalen (website en social media)
  • doorvoeren van mutaties in ons systeem
  • maken van presentaties
  • ondersteuning bieden tijdens events (zoals het inschrijven en ontvangen van bezoekers)

Afhankelijk van je opleiding en interesses zorgen wij voor aanvullende taken zodat je verzekerd bent van een uitdagende stage. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte voor het maken van je eigen opdrachten en jouw eigen inbreng binnen ons team. Kortom een afwisselende stageplaats!

Wat vragen wij?
Om in aanmerking te komen voor een stageplaats ben je 3e of 4e jaars MBO- of HBO student.
Daarnaast verwachten wij dat je proactief bent, initiatief toont en goed de Nederlandse taal beheerst. Verder ben je representatief en collegiaal ingesteld en heb je interesse in ons vak.
Onze events vinden vaak in de avond plaats dus het is belangrijk dat je bereid bent om zo nu en dan ook tijdens de avonduren met ons mee te draaien.

Interesse?
Heb jij interesse in een stage bij Zeeland Business? Dan maken we graag kennis met jou! Mail je cv en motivatie naar info@zeelandbusiness.nl en we nemen contact met je op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.