Val op met brievenbusdoosjes of unieke enveloppen 14×14!

Waar je soms online de grootste moeite hebt om op te vallen tussen al het mail- en online advertisinggeweld, blijft post de ultieme manier om echt op te vallen. Helemaal als je jouw brief, uitnodiging of attentie opvallend verpakt in een brievenbusdoosje of unieke envelop.

Brievenbusdoosjes
Brievenbusdoosjes zijn groot genoeg om op te vallen tussen alle andere post en klein genoeg om te versturen met de normale brievenpost. De doosjes, de naam zegt het al, passen gewoon door de brievenbus. Ideaal dus voor bijvoorbeeld direct mailings.

Opvallend
Het valt lekker op, zo’n doosje in je post. Brievenbusdoosjes zijn dan ook vaak de eerste poststukken die opengemaakt worden. Ze voelen immers aan als een cadeautje en prikkelen de nieuwsgierigheid van de ontvanger. Wat zou erin zitten?!

Kleurrijk
Je kunt jouw brievenbusdoosjes nog meer laten opvallen door ze een kekke kleur of zelfs een bedrukking mee te geven. Alles is mogelijk. Van één standaardkleur tot een bedrukking volledig op maat en full color in jouw huisstijl. Kies vervolgens voor de afwerking die bij jouw uitstraling past: mat of glans.

Stevig en praktisch
Brievenbusdoosjes zijn niet alleen ultieme eyecatchers, ze zijn ook in praktische zin onwijs nuttig. Het stevige golfkarton beschermt de inhoud tegen beschadigingen. De verschillende open- en sluitmethoden zorgen ervoor dat inhoud makkelijk in en uit het doosje kan worden gedaan.

·       Bovenklepsluiting
De bovenklepsluiting is een luxe en heel toegankelijke manier om het brievenbusdoosje te openen en sluiten. De volledige bovenkant gaat naar boven toe open, waardoor de inhoud van het doosje meteen zichtbaar wordt en eenvoudig uit te nemen is.

·       Zijsluiting
Bij de zijsluiting zit de opening van het brievenbusdoosje aan één of twee van de smalle kanten van het doosje. Dit maakt ze ideaal om bijvoorbeeld boeken of catalogi mee te verzenden.

·       Plakstrip
Om er zeker van te zijn dat een doosje niet opengaat tijdens de verzending, gebruiken velen een sticker of plakband om de randen mee te verzegelen. Bij een brievenbusdoosje met plakstrip is dat niet nodig. Door de handige stripsluiting zit de inhoud veilig opgeborgen. En dankzij de afscheurperforatie is ook het openen van het brievenbusdoosje een fluitje van een cent.

Verzendkosten
Wil je weten wat het verzenden van jouw brievenbusdoosje kost? Kijk dan bijvoorbeeld eens op de site van PostNL of Voordeelpost.nl.

Unieke enveloppen 14×14
Past een doosje niet bij jouw boodschap, inhoud of budget? Kies dan voor een unieke enveloppe. Enveloppen 14×14 van Enveloppenland zetten al gauw de juiste toon. Door de vierkante vorm en passende afwerking valt uw enveloppe als eerste op tussen de rest.

Enveloppen 14×14 zijn in verschillende materialen verkrijgbaar, van gewoon papier tot stevig karton. Om ze nog meer te laten opvallen in de post, geef je ze een unieke kleur of kies je eventueel voor een bedrukking. Opvallend en fel, voor een feestelijke uitstraling, of strak en rustig voor een meer zakelijke look.

Online bestellen
Brievenbusdoosjes en enveloppen 14×14 bestel je eenvoudig online bij Enveloppenland. Je stelt zelf je ideale doosje of envelop samen. Als je wilt, kun je een proefexemplaar aanvragen om er 100% zeker van te zijn dat dit dé oplossing is voor jouw mailing. En heb je vragen? Dan kun je iedere werkdag terecht bij de klantenservice van Enveloppenland. De medewerkers helpen je graag verder.

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *