Van de Wiele Bedrijfsadvies – Frisse blik en praktische oplossingen

Een verbeterslag in efficiëntie, een boost in de bedrijfscultuur, het implementeren van nieuwe techniek. Je weet dat het nodig is, dat je bedrijf er op vooruit zal gaan. Maar wie binnen je bedrijf heeft er de tijd en kunde voor om deze projecten te leiden? “Daar kom ik om de hoek kijken”, zegt Jean-Philippe van de Wiele van Vd Wiele Bedrijfsadvies.

“Veel ondernemers hebben tegenwoordig door groei last van tijdsgebrek. Anderen zijn zo gewend aan een bepaalde manier van werken, dat het lastig is om verbetermogelijkheden te zien. Hoe eenvoudig die soms ook zijn. Een frisse blik van een ervaren buitenstaander kan wonderen doen.

Ik doe mijn werk altijd op het bedrijf. Niet alleen in de vergaderzaal, maar vooral ook op de werkvloer. Ik praat met iedereen. Zo krijg ik een goed beeld van het bedrijf, de problemen en verbetermogelijkheden. Van kostenreductie tot organisatiestructuur en van het implementeren van een nieuwe machine tot het verbeteren van (klant)relaties. Ik zorg voor praktische oplossingen en gedragenheid. Vervolgens leer ik het kader hoe ze hier in de toekomst zelf invulling aan kunnen geven. Ik vertel bedrijven dus niet hoe laat het is. Ik leer ze kloklezen.”

Vd Wiele Bedrijfsadvies, Steenstraat 33 4561 AR Hulst
www.vdwiele.nl
Tel: 0653 85 84 80
info@vdwiele.nl

Tekst: Kim De Booij
Fotografie: Jan De Carpentier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *