Van den Berg Autoschade: Veel meer dan schadeafhandeling alleen

RRF_ZB_vandenbergautoschade2 verkleindVan den Berg Autoschade is al ruim 50 jaar een vertrouwd adres voor schadeafhandeling. Met vestigingen in Goes en Vlissingen, een team van ruim 35 gediplomeerde vakmensen en vooral veel liefde voor het vak heeft Van den Berg een ijzersterke naam. Niet alleen in de regio, maar ook binnen de eigen branche. Met de komst van de nieuwe generatie slaat het bedrijf met de Caravan & Camper Service en Stralen & Poedercoaten succesvol nieuwe wegen in. Wie Rien en Heike van den Berg spreekt, wordt geraakt door de liefde waarmee zij over hun vak praten. Het is duidelijk dat zij hart hebben voor hun bedrijf en de klanten. Ze laten zich niet meeslepen door de waan van alledag en varen hun eigen koers. Onafhankelijk, zelfstandig en met een filosofie die de klant centraal stelt, altijd. “We gaan voor kwaliteit. Iedere auto wordt perfect afgeleverd, ongeacht de verzekering. Daar win je iets, daar laat je iets, dat weten we. Dat is niet onze focus, die ligt bij 100% klanttevredenheid.”

Familiebedrijf

Van den Berg Autoschade is een echt familiebedrijf, zéker nu zoon Glenn en dochter Tara hun intrede in het bedrijf hebben gedaan. Rien en Heike zijn zichtbaar blij met de keuze van hun kinderen. “Het is belangrijk voor de continuïteit van ons bedrijf en het geeft vertrouwen aan onze klanten. Bovendien brengt deze nieuwe generatie nieuw elan met zich mee. Ze hebben frisse ideeën en zien nieuwe kansen. Twee jaar geleden hebben we belangrijke stappen gezet richting verdieping en verbreding van ons aanbod. Met de introductie van onze Caravan & Camper Service en de professionele dienstverlening op het gebied van stralen en poedercoaten staan we als bedrijf nog sterker.”

Caravan en camper

De Caravan & Camper Service in Goes is uniek in zijn soort. Onder één dak kunnen eigenaren terecht voor schadeherstel, onderhoud, keuringen, inbouw en een gratis schadecheck. Van den Berg heeft inmiddels zelfs een mobiele servicewagen die met alle gemak naar een Zeeuwse camping rijdt. “Bij de schadeverzekeraars voor caravans en campers zien we een zelfde ontwikkeling als in de autoschadebranche. Ze willen zakendoen met een beperkt aantal hooggekwalificeerde bedrijven. Wij werken hiervoor binnen Omnia samen met een dertigtal caravan- en camperspecialisten.”

Stralen en poedercoaten

Ook Stralen & Poedercoaten is een jonge tak binnen het bedrijf. “Zoals met alles, als we het doen, doen we het goed. We beschikken over de juiste mensen en de juiste apparatuur. Wat betreft wielen bieden we inmiddels een totaalpakket: ontlakken, stralen, poedercoaten, richten en uitbalanceren van velgen. Maar natuurlijk is poedercoaten veel breder toepasbaar, zo zien wij de meest uiteenlopende metalen voorbij komen. Van constructies tot huishoudelijke hulpmiddelen, alles is mogelijk! En ook hier geldt, zoals steeds, persoonlijk contact en kwaliteit.”


Van den Berg Autoschade / Caravan & Camper / Stralen & Poedercoaten
www.vandenbergautoschade.nl

info@vandenbergautoschade.nl

 

Tekst: Caroline Houmes
Fotografie: Ruden Riemens

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *