Veilige toegang voor offshore windturbines

HydrauvisionHydrauvision in Schoondijke biedt totaaloplossingen waarin aandrijf- en besturingstechniek een prominente rol spelen. Daarbij is het bedrijf gespecialiseerd in hydrauliek. Geen wonder dat met deze kennis en ervaring Hydrauvision een partner is voor veel bagger- en offshorebedrijven. Zéker nu recent met succes een veilig ‘walk to work’ concept ontwikkeld is.

Hydrauvision startte ruim 40 jaar geleden in Schoondijke. Inmiddels heeft het bedrijf 160 mensen in dienst en vestigingen in Dordrecht, IJmuiden, Yerseke en Gent.  Managing director Brenno de Zwart legt uit dat Hydrauvision een technische probleemoplosser is. “De offshore is momenteel volop in ontwikkeling. We dagen traditionele oplossingen uit en ontwikkelen nieuwe concepten. Dit doen we vanuit multidisciplinaire invalshoek.”

Veilig mensen overzetten
Een aansprekend voorbeeld hiervan is het hydraulische systeem voor de offshore: de Zbridge. Met de door Hydrauvision en Z-technologies ontwikkelde bewegings-gecompenseerde loopbrug loopbrug kan personeel en materieel veilig worden overgezet, zonder last te ondervinden van deining en golfslag. “De exploitatiekosten van dit systeem zijn significant lager dan bijvoorbeeld een helikopter. Het maakt de toegang tot het platform of de windturbine bovendien minder weersafhankelijk.”

Team offshore medewerkers
Met een dienstverlening die uiteenloopt van verkoop, verhuur en service op het gebied van hydraulische aandrijftechniek, spreekt het voor zich dat Hydrauvision een vast team met en gecertificeerde offshore monteurs paraat heeft. Dit team is 24/7 paraat en kan wereldwijd ingezet worden voor storingen, reparatie en (merkonafhankelijk) onderhoud.

Hydrauvision B.V.
Buys Ballotstraat 14
4507 DA  Schoondijke
0117 407200
info@hydrauvision.com
www.hydrauvision.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"e319d2654b","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"12860","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */