Veiligheid in heel Zeeland

Met de overname van Security Nederland uit Oostburg, heeft DeltaSafe Security zijn positie in Zeeland verder versterkt. Door deze strategische overname is dit Zeeuwse bedrijf in staat in de hele provincie Zeeland kwalitatief hoogstaande beveiligings- en surveillancediensten aan te bieden.
DeltaSafe Security
uit Middelburg bestaat inmiddels zestien jaar. Het bedrijf, dat actief is in Zuidwest-Nederland, is marktleider in Zeeland. “Met de overname in Zeeuws-Vlaanderen kunnen we nu ook in die regio onze mobiele surveillancediensten aanbieden. Daarmee is ons aanbod in Zeeland compleet, én uniek.”

Service en professionaliteit
Bert Graaff en Michel Staat, beiden directeur, praten gedreven over hun werk. Het is duidelijk dat ze weten waarover ze praten. “We staan voor service en professionaliteit en combineren dat met een Zeeuwse, nuchtere manier van zakendoen. Dat betekent voor ons dat we onze klanten én onze medewerkers kennen. We hebben geen accountmanagers of sales-mensen. Wij bespreken met onze klanten wat ze wensen. En wij vertalen dat richting onze medewerkers. Die we overigens ook allemaal zelf selecteren.”

Persoonlijk
Naast deze persoonlijke benadering van beveiligings- en bewakingsvraagstukken, hechten Graaff en Staat veel waarde aan het nakomen van afspraken, het bieden van kwaliteit en marktconforme prijzen. “Daar komt bij dat we op iedere beveiligingsvraag een antwoord hebben. Uiteraard kijken we eerst wat we zelf in huis hebben, maar we werken ook samen met andere partijen. Voor technische oplossingen verwijzen we graag door naar Detec Zeeland. Dan weten we zeker dat het in orde komt.” Dit aanbod spreekt een breed scala aan organisaties en bedrijven aan. Zo werkt DeltaSafe Security voor diverse gemeenten, het Waterschap en de provincie Zeeland, maar ook voor bedrijven in de industrie, petrochemie en mkb.

Detec Zeeland
uit Vlissingen is gespecialiseerd in elektrotechnische beveiligingsinstallaties. De Detec Groep is een landelijke franchise-organisatie. Detec Zeeland is een puur Zeeuws bedrijf, dat graag met Zeeuwen zakendoet. “Wij zijn nuchter, transparant en kijken verder dan onze installaties alleen. Daarmee maken we het verschil”, legt directeur Wim Huibregtse uit. Het aanbod van Detec is breed. Het omvat inbraak- en brandbevei-liging, camerabewaking, data/wifi beveiliging, toegangscontrole, terrein-beveiliging en nood- en vluchtweg-verlichting. “Met dit pakket zijn we een graag geziene partner voor regionale bedrijven en particulieren. Een samen-werking start altijd met een uitgebreid adviesgesprek. Daarbij leveren we niet alleen het systeem, maar zorgen we ook voor de juiste opvolging. Zo leveren we bijvoorbeeld ook blusmiddelen en denken we mee over het juiste vluchtplan.”

Eigen meldkamer
Voor de alarmopvolging heeft Detec een eigen meldkamer. “In zeer korte tijd sturen we de opvolging aan. Wie dat is, is afhankelijk van iemands keuze. Het kan de particulier of ondernemer zelf zijn, de politie of een professioneel beveiligingsbedrijf. In Zeeland adviseren wij zaken te doen met DeltaSafe Security. De lijnen zijn kort, dat werkt prettig. Bovendien weet ik zeker dat zij de melding snel en goed opvolgen. Dat vind ik belangrijk. Natuurlijk leveren wij alleen de installatie, maar het is belangrijk dat wij er zeker van zijn dat er adequaat wordt gereageerd op een onverhoopt alarm.”

Bewustwording
Huibregtse signaleert een toenemende bewustwording bij bedrijven én verzekeraars van de noodzaak van een goede beveiliging. “Ik ga graag samen met ondernemers rond de tafel om de risico’s in kaart te brengen. Op basis daarvan doe ik een voorstel. Eenmaal geïnstalleerd, is dat ook voor verzekeraars prettig. Zo prettig, dat zij vaak bereid zijn iets aan de verzekeringspremie te doen.”

Mobiele Bewakingsmast
De mobiele Bewakingsmast van Delta­Safe Security en Detec Zeeland is een uniek product, waarmee de bedrijven techniek en mensen op een slimme manier combineren. Het voordeel voor de klant is dat hij beschikt over een effectief bewa­kingssysteem, dat kostentechnisch bijzon­der interessant is. Het systeem is zeer snel plaatsbaar. Binnen vier uur is een terrein, bouwplaats of opslagruimte al voorzien van optimaal cameratoezicht.

Beide Zeeuwse bedrijven werken voor dit innovatieve product samen onder de noemer mobiele-bewaking.nl. “We bieden hiermee een nieuwe oplossing voor klanten die behoefte hebben aan tijdelijk, eenvoudig toezicht. Het is een voordelig alternatief voor 24/24 bewaking door één van onze beveiligers”, legt Michel Staat van DeltaSafe Security uit. “Bovendien, deze vorm van beveiliging heeft ook een sterk preventieve werking.”

Registreren en terugkijken
De High Security camera-mast kan op verschillende manieren ingezet worden. “Overdag registreert de camera alles wat er op de betreffende locatie plaatsvindt. De ondernemer kan real-time meekijken. Of, in geval van een voorval, de camerabeelden gebruiken om terug te kijken. Gebeurt er ’s nachts iets, dan wordt dit direct opgepakt door de centralist. Afhankelijk van de afspraken, gaat de ondernemer er zelf op af of een beveiliger van DeltaSafe Security”, aldus Wim Huibregtse van Detec Zeeland. Ideaal is verder dat de camera op afstand bedienbaar is.”

Tal van toepassingen
Voor dit nieuwe mobiele bewakingssysteem zijn tal van toepassingen denkbaar. “De beveiliging van bouwterreinen, havens en bedrijventerreinen”, somt Bert Graaff van Delta Safe Security op. “Maar ook bij festivals, grote parkeerplaatsen of voor gemeentelijke handhaving, van bijvoorbeeld een vuurwerkvrijezone of een wijk waar veel vandalisme is. Ook worden de masten steeds meer ingezet ter controle op veilig werken op grote bouwplaatsen. De mogelijkheden zijn legio en heel snel realiseerbaar. Een 230V-aansluiting is al voldoende.” www.mobiele-bewaking.nl

DeltaSafe Security
Hertzweg 22
4338 PX Middelburg
0118 – 606 515
www.delta-safe.nl

Detec Zeeland
Transportweg 4
4387 PE Vlissingen
0118-651750
www.deteczeeland.nl

 

Tekst: Caroline Houmes
Fotografie: Ruden Riemens

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.