Veiling JCI Walcheren

Na het succes van vorig jaar organiseert JCI Walcheren op vrijdag 9 maart 2018 een veiling ter ondersteuning van drie lokale goede doelen: Stichting ambulancewens, Zeeuws Mamma en Stichting Jongerenopvang Zeeland.

Deze veiling is een avondvullend evenement voor zakelijk Zeeland en biedt een uitgelezen mogelijkheid om contacten aan te halen en goede doelen te ondersteunen. De JCI Veiling vindt plaats in het prachtige Badpaviljoen te Domburg.

Het evenement gaat van start met een netwerkgedeelte en walking diner. Aansluitend wordt de veiling gehouden, waarvan de gehele opbrengst naar de goede doelen gaat. De goede doelen worden vertegenwoordigd door de burgemeesters van Veere, Vlissingen en Middelburg die alle drie aanwezig zullen zijn.

Na de veiling is er genoeg gelegenheid om te netwerken en om een dansje te wagen op de swingende muziek van DJ ‘Ferdie’.

Voor meer informatie over kaartverkoop kunt u terecht op jciwalcheren.nl/veiling.

De JCI Veiling wordt o.a. mede mogelijk gemaakt door de hoofdsponsoren:

Rabobank, Roompot, Schipper-OAZ

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Ondernemen

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"41fa618582","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"21999","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */