Verbrugge breidt uit en verbindt zich voor 30 jaar aan Zeeland Seaports

VerbruggeDe Zeeuwse logistiek dienstverlener Verbrugge International verkast zijn offshore-windenergietak toch niet naar Rotterdam. In plaats daarvan breidt het bedrijf fors uit in de Scaldiahaven in Vlissingen-Oost. Dat levert nieuwe banen op.

Het was in de zomer van 2015 groot nieuws: Verbrugge verhuist deels naar de Tweede Maasvlakte. Ze zou dat doen in het kielzog van de Sif Group, marktleider in de productie van zogeheten monopiles: de funderingen voor windmolens op zee. Verbrugge zou naast Sif een terminal bouwen. Afspraken daarvoor waren gemaakt en contracten getekend. Toch gaat de deal niet door. Sterker: Verbrugge blijft in Zeeland en breidt de opslag en logistiek van windmolenfundaties verder uit. Reden is dat het vertrouwen in en de relatie met havenbedrijf Zeeland Seaports is hersteld. “Het was zover gekomen dat ik medio 2011 het vertrouwen in Zeeland Seaports heb opgezegd”, vertelt directeur Martin Verbrugge. “We werden toen behandeld als een totale vreemde. De besluitvorming was stroperig en de opstelling a-commercieel. Dat is nu totaal anders.”

Bron: PZC www.pzc.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Ondernemen

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"41fa618582","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"14738","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */