Verex – Middenin de logistiek

Verex in Sas van Gent is gespecialiseerd in het afhandelen van douaneformaliteiten. Bij alle in- en uitvoer, grensoverschrijdende leveringen of transporten, verzorgt Verex de douane, BTW en accijns.

Sander van der Veeke is directeur-mede-eigenaar van het bedrijf, waar acht mensen 24/7 actief zijn voor hun opdrachtgevers. “Veel grote bedrijven hebben een eigen douaneafdeling, maar gezien de complexiteit besteden bedrijven deze zorgen graag uit.

Als fiscaal tussenpersoon en douaneagent verzorgen wij alle diensten die de douane verlangt. Overigens, niet uitsluitend voor het mkb, ook grote olieconcerns en chemische bedrijven doen regelmatig een beroep op ons.”

Gespecialiseerd in natte bulk
Verex is onder meer gespecialiseerd in het verzorgen van douaneformaliteiten voor accijnsgoederen zoals minerale oliën en benzeen. Juist bij deze goederen komen de kennis en kunde van Verex optimaal tot hun recht. “Dit zijn hoog risicovolle producten. Een fout brengt een hoop ellende en hoge kosten met zich mee. Wij hebben de expertise om dit goed en zorgvuldig te regelen.

Daar komt bij dat we 24/7 actief zijn en onafhankelijk en integer werken. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld, en we zijn niet gelieerd aan andere bedrijven.” Hoewel het werk grotendeels achter beeldschermen plaatsvindt, is Sander enthousiast over de rol die zijn bedrijf in de havens heeft. “De maritieme wereld is dynamisch. Wij zitten middenin de logistiek.”

Verex
Westkade 1 / N252
4551 BV Sas van Gent
Haven nr. 4211
I. www.verexdemeijer.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *