Vergader- en Congrescentrum De Stenge: Investeren in kwaliteit

De Stenge in Heinkenszand heeft de afgelopen tijd flink geïnvesteerd. “We zetten in op uitstraling en kwaliteit”, vertelt Marianne Meijers. “Deze maand krijgen we in alle vergaderzalen nieuwe, veel comfortabelere, stoelen. In combinatie met de vloerbedekking die onlangs is vervangen, geeft dat een enorme impuls aan de ‘look and feel’.”

De voorbereidingen voor dakrenovatie en vernieuwing van de sporthalvloer zijn volop in gang, onder andere als energiebesparende maatregel. Hierover wordt snel een besluit genomen. Meijers: “De sporthal kan prima gebruikt worden voor een sportieve ‘break’ tijdens een congres of een teambuilding-activiteit. De mogelijkheden zijn wat dat betreft heel divers. Zo kan in de zomer het zwembad gebruikt worden en werken we soms samen met de bibliotheek – bijvoorbeeld voor deelsessies. Of we organiseren een excursie. Dat maakt een congres of symposium veel gevarieerder.”

De Stenge beschikt over één theaterzaal met flexibel podium en veel technische faciliteiten. Boven zijn drie zalen voor 50 personen die kunnen worden gekoppeld, en een vergaderruimte voor 30 mensen. Meijers: ”We denken altijd goed mee met de klant, want er is veel extra mogelijk. Maar we hebben ook oplossingen voor een kleiner budget.” Dat de markt momenteel weer aantrekt, merkt ook De Stenge: “Er is echt een stijgende lijn in het aantal boekingen. Ook veel nieuwe klanten. Die zijn vaak verrast over het maatwerk dat we bieden en alle mogelijkheden.”

Vergader- en Congrescentrum De Stenge
Stengeplein 1
4451 CZ Heinkenszand
T: 0113-561865
E: info.destenge@sportfondsen.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.