Vergader – en Congrescentrum De Stenge

Stenge02Nieuw management bij Vergader- en Congrescentrum De Stenge

Feestelijke opening na ingrijpende renovatie
Het nieuwe gezicht van Vergader- en Congrescentrum De Stenge is per 1 januari 2016 het vertrouwde gezicht van Anita de Vos. Zij is al 19 jaar manager bij Sportfondsen Borsele, waar De Stenge deel van uitmaakt. Met het vertrek van Louw Wielemaker, die met pensioen gaat, komt het gehele management in handen van Anita. “Ik verheug me erop nu ook de ‘zakelijke markt’ op te gaan. Nieuwe mensen te leren kennen en te kijken welke verbeteringen ik nog door kan voeren. Het vernieuwen van onze horeca staat bijvoorbeeld op mijn wensenlijstje.”

Duurzamer
De afgelopen jaren is er al fors geïnvesteerd in De Stenge. “Het nieuwe dak zit er net op, de Topzaal is met frisse kleuren geschilderd en heeft nieuwe theatergordijnen”, vertelt Louw. “Door de aangebrachte gevelbekleding zijn sporthal en congrescentrum echt een eenheid geworden. Door de plaatsing van168 zonnecollectoren wekken we ca. 1/4 van onze eigen stroom op. In combinatie met extra wandisolatie zijn we nu ook veel duurzamer geworden.”

Concert
Om de ‘heropening’ te vieren, zijn er op 16 en 17 oktober a.s. open dagen, waar diverse verenigingen zich kunnen presenteren. Louw: “Iedereen is welkom! Ook om op zondag 18 oktober naar het feestelijke concert te komen van de Zeeuwse Muzikanten in de gerenoveerde Topzaal. Een mooi moment voor bedrijven om eens te kijken of één van onze vergaderzalen iets is voor hun congres of evenement. Van kleine groepen tot ca. 500 man – er is veel mogelijk!”

Vergader- en Congrescentrum De Stenge
Stengeplein 1
4451 CZ Heinkenszand
T: 0113-561865
E: info.destenge@sportfondsen.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *