Verrassende Ontdekdag en verkoopfinale Erasmuspark Goes

Erasmuspark-website-4Maak zaterdag 21 mei kennis met comfortabel en zorgeloos wonen

De verkoop van de appartementen in Erasmuspark nadert de finale. Aan de Troelstralaan, dichtbij het centrum van Goes, woont u riant en zorgeloos, omringd door goede zorgen en vele faciliteiten. Zaterdag 21 mei, van 11.00 tot 14.00 uur, zijn de modelwoningen vrij te bezichtigen en wordt u door makelaars én enthousiaste bewoners geïnformeerd over de aantrekkelijke appartementen, de aantrekkelijke Ontzorgcheques en de heerlijk woonomgeving.

50+ wonen anno 2016

“In Erasmuspark woont u echt zorgeloos. Letterlijk en figuurlijk.” Davy Commelin van projectmanagementbureau Marsaki licht toe hoe Erasmuspark een antwoord biedt op de groeiende vraag van actieve senioren naar comfortabel en zorgeloos wonen. “Dit is de mogelijkheid om nú te genieten, met de wetenschap lang zelfstandig te kunnen blijven wonen in een appartement op niveau. De beveiligde ontvangsthal, inpandige parkeergelegenheid, riante glaspartijen en betoverende uitzichten, de ruime liften en vloerverwarming maken wonen er tot genieten. Dankzij de hoge kwaliteit en oerdegelijk bouw is er minimaal onderhoud. Bovendien zijn alle voorzieningen in de nabije omgeving aanwezig en is zorg altijd en direct beschikbaar.”

Aantrekkelijke Ontzorgcheques

Regelmatig verrassen de makelaars mensen die hun leven lang gehuurd hebben. Ook voor hen blijkt kopen een uitstekende optie. De makelaars zijn zeer behulpzaam in het verzilveren van de kansen die de aantrekkende woningmarkt en de historisch lage rente bieden. Maar, het zijn tijdens de Ontdekdag vooral de aantrekkelijke Ontzorgcheques die de show stelen. Voor een complete keuken, een nieuwe vloer of raambekleding, korting bij een verhuisbedrijf en een pittige cheque voor financieel advies. De betrokken partijen presenteren hun diensten en cheques tijdens de Ontdekdag. Ze besparen toekomstige bewoners niet alleen veel zorgen maar ook heel veel geld.

Medewerkers van SVRZ beantwoorden ter plaatse alle mogelijke vragen over zorg en de mogelijkheden die er in Erasmuspark allemaal zijn. Zorg is er immers alleen voor wie dat wenst.

“Een ander belangrijke besparing ten opzichte van de huidige woonlasten is de energiezuinigheid van de appartementen. De isolatie van de woontoren en de appartementen voldoet aan de hoogste eisen. Voor verwarming en warm water wordt gebruik gemaakt van een systeem dat warmte uit de bodem haalt. Er gaat niets verloren, dat levert een aanzienlijk voordeel.”

Verkoopfinale

Erasmuspark is een unieke locatie, dichtbij het centrum van Goes met in totaal vier woontorens, speciaal voor mensen die van comfort en luxe houden. Drie van de torens worden door RWS verhuurd. In de vierde en laatst gerealiseerde toren zijn 44 schitterende appartementen, variërend van 75 tot 150m2 gebouwd. De verkoop van deze appartementen nadert tijdens de Ontdekdag op 21 mei 2016 de finale. Ontdek en ervaar hoe zorgeloos en luxe wonen in Erasmuspark is. Op www.erasmuspark-goes.nl leest u alvast meer over de unieke wooneigenschappen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *