Vers gebrande koffie, speciaal gebrand voor Zeeland

De Zeeuwse Branding is ambachtelijk gebrande koffie voor bij een verse bolus of met een Zeeuwse babbelaar. Maar ook bij ontbijt of juist na een heerlijke maaltijd  is de rijke blend van vers gebrande 100% Arabica bonen  perfect geschikt. Geselecteerd en gebrand om aan te sluiten bij al het moois en lekkers wat Zeeland te bieden heeft.

Versheid van de 100% arabica bonen is essentieel om de kwaliteit te kunnen waarborgen.De koffie wordt dan ook altijd vers en ambachtelijk gebrand (uiteraard door een èchte Zeeuw!).  Op iedere zak koffie staat dan ook niet voor niets de branddatum vermeld om deze versheid en daarmee kwaliteit te kunnen garanderen.

Onze koffies zijn vernoemd naar de sterkte van de windkracht, ofwel de kracht van de koffie. Want, verandert de windkracht aan de kust, dan verandert ook de branding.

Met ‘kracht’ van koffie bedoelen wij de intensiteit van de donkere smaken die veelal bekend zijn onder koffiedrinkers. Onze blends van 3 soorten bonen uit 3 regio’s in Brazilië, Colombia en Ethiopië, wordt op 2 manieren gebrand:
City Roast (medium roast) voor Windracht 4
en Full City Roast (dark roast) voor Windkracht 6.

Kijk voor meer informatie op www.dezeeuwsebranding.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *