Verzekering voor transport en logistiek

Foto ZB“De juiste risicoanalyse voor transport en logistieke bedrijven leidt tot scherpe tarieven en de juiste dekking. Dat is maatwerk, altijd.”

Marco van Os, directeur van TransportRisico in Biervliet, heeft meer dan 20 jaar ervaring op zak in transport en logistiek. Nu staat hij ondernemers in deze branches bij met verzekeringen en financieringen.

De beste prijs en dekking


“Deze verzekeringen zijn werk voor specialisten. Ik kijk zo nauwlettend mogelijk naar de bedrijfsactiviteiten, de contracten met opdrachtgevers en eventuele (internationale) regelgeving om zo tot een goed onderbouwde risicoanalyse te komen. Met deze risicoanalyse bemiddel ik voor mijn klanten bij de diverse verzekeraars. Voor verzekeraars is dit prettig; zij kunnen snel en scherp offreren omdat de te verzekeren risico’s helder zijn.” In Nederland is maar een beperkt aantal verzekeraars actief in de transportbranche. Marco werkt samen met TVM, HDI-Gerling, Delta Lloyd en Allianz en kan onafhankelijk steeds de beste offerte aanbieden aan zijn klanten. Natuurlijk verzorgt hij naast een passende verzekeringsdekking ook een deskundige schadeafhandeling van A tot Z.

Ook financieringen


Banken zijn over het algemeen terughoudend met financieringen in transport en logistiek. Ook op dat gebied kan Marco zijn opdrachtgevers van dienst zijn. “Hierbij werk ik bank- en merkonafhankelijk; dat leidt tot scherpe tarieven.”

Wilt u weten of u ook kunt besparen? Neem dan contact op voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

TransportRisico B.V.


Stadsweide 15

4521 BC  Biervliet

0115 – 763005

info@transportrisico.nl

www.transportrisico.nl


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *