VHIC stroomlijnt informatieprocessen

Met de juiste software geld besparen.

Met goede software en bijbehorende trainingen om daarmee om te gaan, kunnen organisaties veel geld besparen. VHIC biedt fullservice dienstverlening op het gebied van integraal, digitaal informatiemanagement en ondersteunt organisaties met advies, opleidingen en producten.

VHIC is een adviesbureau en gespecialiseerd in het structureren van informatie bij overheden en grotere bedrijven. “We hebben al twintig jaar een opleidingsinstituut”, vertelt directeur Ad van Heijst. “Dat werkt doorgaans kleinschalig: we coachen op de werkplek, geven les in kleine groepjes, zodat ieders leerwensen aan bod kunnen komen. Alles is gericht op het beter functioneren van de medewerker in zijn digitale omgeving.”

VHIC wil organisaties leren hun informatiehuishouding zo in te richten dat medewerkers minder tijd kwijt zijn met zoeken, bedrijfsrisico’s worden geminimaliseerd en minder kosten worden gemaakt. “VHIC heeft de expertise om organisaties zo in te richten dat er een meetbare verbetering optreedt in de informatieprocessen. Wij zorgen ervoor dat processen, systemen en informatiebestanden op elkaar zijn afgestemd. Op die manier presteert de organisatie beter, sneller en goedkoper. Pure winst is dat.”

Van Heijst spreekt niet alleen uit overtuiging, maar ook uit eigen ervaring. “Wij zijn zelf begonnen in 1999 en hebben vanaf het eerste moment digitaal en met een beperkt secretariaat gewerkt. Dat heeft ons veel voordeel opgeleverd. We willen ook aan andere bedrijven leren hoe ze het beste kunnen werken om veel geld te besparen.”

VHIC
T. 070-319 41 84
E. info@vhic.nl
I. www.vhic.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *