Visser & Visser Accountants gaat een stap verder voor u

Ooit begonnen door de twee heren Visser en nu uitgegroeid tot een bedrijf met 200 medewerkers dat niet alleen binnen Nederland, maar ook internationaal actief is. Visser & Visser Accountants- Belastingadviseurs gaan voor u letterlijk en figuurlijk een stap verder.

Visser & Visser is enerzijds adviseur en biedt anderzijds praktische diensten zoals online boekhouden aan. Op ieder van de zeven vestigingen van Visser & Visser zijn accountants en belastingadviseurs werkzaam. Visser & Visser heeft daarnaast een groot aantal specialismen in huis zoals: pensioenadviseurs, corporate finance, interimmanagement, (IT) Audit enzovoorts.

Martin Sprengelmeijer, accountant: “Visser & Visser richt zich op het MKB. Voor de kleine ondernemers is het concept MKB coach in het leven geroepen. De administratie wordt volledig digitaal verwerkt en het totaaloverzicht wordt periodiek besproken met de coach.

Tevens bieden wij onze klanten een nieuwe dienst die erop gericht is om de ondernemer rondom personeel(sbeleid), dus HRM te ontzorgen. We kunnen de P&O functie die intern ontbreekt invullen, opleidingstrajecten opzetten en sollicitatieprocedures van begin tot eind begeleiden. Structureel, maar ook incidenteel. Hiermee is onze dienstverlening nog completer geworden. Zo gaan we telkens een stap verder, dat is niet alleen onze slogan, maar ook echt wat we doen.”

 

Visser & Visser Accountants- Belastingadviseurs
Koningin Julianaweg 56 | 3241 XC Middelharnis
T. 0187 617 300 | E. middelharnis@visser-visser.nl
I. www.visser-visser.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *