Visser & Visser al 30 jaar adviseur

Op 1 april 1989 besloten Ger en Steef Visser hun eigen accountantskantoor te starten aan de Boergoensestraat in Rotterdam, Visser & Visser Registeraccountants. In de afgelopen 30 jaar hebben we een behoorlijke groei doorgemaakt, met inmiddels 11 vestigingen en 300 medewerkers. Vanuit al deze vestingen en met al deze medewerkers zetten we ons elke dag in voor ondernemers. Samen komen we verder!

Innovatie
De afgelopen jaren zet Visser & Visser steeds meer in op innovatie. In een wereld waarin technologische ontwikkelingen razendsnel gaan en data overal is, geven wij inzicht in deze data en helpen we ondernemers data-gedreven beslissingen te maken.

Kernwaarden
Hoe doen we dat? Professioneel, innovatief, menselijk, behulpzaam, oplossingsgericht en gemotiveerd: de zes kernwaarden die Visser & Visser typeren. Vorig jaar hebben de medewerkers het DNA van de organisatie zelf benoemd en daarmee onze cultuur in kaart gebracht. Met deze waarden zet Visser & Visser zich al 30 jaar in voor ondernemers en doet dat ook in de toekomst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.