Visser & Visser in Top 30 accountantskantoren

Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs is een nieuwe naam in de Top 30 van accountantskantoren in Nederland. Dit meldt AccountancyNieuws, het vakblad voor de accountancybranche. De toetreding tot de Top 30 is enerzijds te danken aan een aantal fusies en overnames binnen de branche en anderzijds aan de groei van Visser & Visser. Directievoorzitter Steef Visser vertelt: “Onze organisatie groeit autonoom, ondanks de moeilijke economische tijden. De combinatie van kwaliteit en vertrouwen geeft cliënten reden om met ons als accountant en adviseur samen te werken. We vinden het belangrijk om de accountant te zijn die in de regio te vinden is, wij bieden de voordelen van enerzijds een grotere organisatie en anderzijds de betrokkenheid bij de cliënt. Innovatie is daarbij een absolute vereiste. We denken continu na hoe we cliënten optimaal kunnen bedienen, zowel in deskundigheid als in technische mogelijkheden. Binnenkort lanceren we een dienst met voor iedere ondernemer een dashboard, absoluut een product met toekomst. Steeds weer een stap verder!”

Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs werkt met ruim 200 medewerkers vanuit vestigingen in Apeldoorn, Barendrecht, Barneveld, Dordrecht, Gouda, Middelharnis en Oud-Beijerland.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

Evenement-tag: Award

Niets gevonden

Er zijn geen resultaten gevonden

","subscription_failed":"Kijk dan de onderstaande velden in om ervoor te zorgen u de juiste informatie.","et_ab_log_nonce":"e319d2654b","fill_message":"Alsjeblieft, vul op de volgende gebieden:","contact_error_message":"Gelieve de volgende fouten te verbeteren:","invalid":"Ongeldig e-mail","captcha":"Captcha","prev":"Vorig","previous":"Vorige","next":"Volgende","wrong_captcha":"U heeft het verkeerde nummer in de captcha ingevoerd.","wrong_checkbox":"Checkbox","ignore_waypoints":"no","is_divi_theme_used":"","widget_search_selector":".widget_search","ab_tests":[],"is_ab_testing_active":"","page_id":"4515","unique_test_id":"","ab_bounce_rate":"5","is_cache_plugin_active":"yes","is_shortcode_tracking":"","tinymce_uri":""}; var et_pb_box_shadow_elements = []; var et_pb_motion_elements = {"desktop":[],"tablet":[],"phone":[]}; var et_pb_sticky_elements = []; /* ]]> */