VKP maakt slim bouwen mogelijk

foto Niels (rechts) & Artjan (links) verkleindVKP in Kapelle levert als bouwpartner een totaaloplossing voor ruwbouwtimmerwerk, houtskeletbouw (HSB) en gevelbekledingen. Met deze drie-in-één oplossingen worden aannemers compleet ontzorgd. “We leveren een totaalproduct dat door ons wordt berekend, geproduceerd en geplaatst. Wij zijn hier volledig op ingericht, produceren in eigen fabriek en lossen eventuele problemen ook zelf op.”

VKP heeft de specialistische kennis en de ervaren vakmensen in huis die garant staan voor een kwalitatief eindproduct dat aan alle eisen voldoet. Toch is dat niet de belangrijkste belofte van VKP. “Ons echte gereedschap is dat wij slimmer werken en slimme aannemers weten dat!”, aldus Artjan en Niels van Kooten. Zij vormen samen de directie van het bedrijf dat drie disciplines combineert in één formule. De meerwaarde hiervan is duidelijk. “We bieden meer efficiency, met minder risico.”

 

Slimme aanpak
Iedere aannemer kent de momenten waarop de praktijk zich niets lijkt aan te trekken van de planning en de werkvoorbereiding. Onderaannemers werken langs elkaar heen, materialen worden niet op tijd geleverd of het werk valt stil vanwege een onverwachts capaciteitsprobleem. Valt één van deze schakels uit, dan stort al gauw de hele planning in elkaar, met alle gevolgen van dien voor de hoofdaannemer. “Tenzij je het slimmer aanpakt.”

Ervaren specialist
VKP verzorgt HSB-fabricage en montage, ruwbouw timmerwerk en/of gevelbekleding als compleet onderdeel binnen het bouwproces. De werkwijze van VPK is transparant, innovatief en duidelijk. Met één partij voor de communicatie over de verschillende onderdelen. En omdat het Kapelse bouwbedrijf ook de fabricage én de plaatsing verzorgt, wordt alles optimaal afgestemd. Dat geldt ook voor overig aansluitend timmerwerk en gevelbekleding. Dit kan bovendien financieel aantrekkelijk worden verzorgd. Immers, als ervaren specialist werkt VKP sneller en efficiënter.

Eigen engineeringUtopia-Medium
VKP denkt mee, is betrokken, en optimaliseert waar mogelijk. Een goede voorbereiding is enorm belangrijk, zeker bij de discipline houtskeletbouw. VKP verzorgt met name HSB-elementen
die aansluiten bij de andere twee disciplines. Natuurlijk verzorgt het bedrijf met evenveel gemak ook dak- en andere prefab elementen. “Wat we ook maken, we besteden veel aandacht aan het voortraject en de organisatie van het werk om opdrachten zo efficiënt en goed mogelijk uit te voeren. Wij verzorgen hoogwaardig kwalitatief teken- en rekenwerk en bieden opdrachtgevers nadrukkelijk inzage in ons proces.”

Minder faalkosten
De focus van VKP ligt op totaaloplossingen met maximale efficiency en minimaal risico voor de opdrachtgever. “Door onze werkwijze en focus kunnen wij faalkosten en uitloop van planning terugbrengen, vergaande flexibiliteit bieden en zelfs garanties verleggen”, legt Van Kooten uit. “Omdat wij hele dagen niet anders doen, kunnen wij continu blijven investeren in kennis, procesbeheer, productie en mensen. Hierdoor zijn wij ook financieel een zeer aantrekkelijke partij en slimme ondernemers profiteren daarvan. Zij immers kunnen budgetteren met voorspelbare kosten en inzichtelijk resultaat.”

VKP BV
Veilingweg 2
4421 SM Kapelle
Telefon: 0113 – 33 08 55
info@vkpbouw.com
www.vkpbouw.com

 

Tekst: Caroline Houmes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.