Voldoende liquiditeit dankzij factoring

The Blue Factor

Wacht jij ook weleens eindeloos tot je factuur betaald is? Met factoring is dat verleden tijd. The Blue Factor uit Goes betaalt jouw factuur altijd binnen 24 uur, zodat je voldoende liquiditeit hebt om te investeren in je bedrijf én te blijven groeien.

Er zijn veel andere voordelen van factoring te noemen. Ad de Korte, die samen met Arjan Moens mede-eigenaar is van The Blue Factor, somt op: “Wij nemen ook het debiteurenbeheer van je over. Je hoeft dus zelf niet meer achter openstaande facturen aan te bellen. En je bent verzekerd voor een eventueel faillissement van je debiteur. Bovendien controleren wij altijd de financiële degelijkheid van je nieuwe klant. Dat is vooral fijn als het om een grote opdracht gaat of een klus waarbij het even duurt voor je je eerste factuur kunt versturen.”

Van zzp’ers tot grote mkb’ers
The Blue Factor mag veel uitzend- en detacheringsbureaus tot haar klantenbestand rekenen. “Voor hen is factoring ideaal”, legt Ad uit. “Zij betalen hun uitzendkrachten immers elke week uit, terwijl ze hun opdrachtgever zelf pas aan het eind van de maand factureren. Onze klanten komen verder uit de meest uiteenlopende sectoren, van zzp’ers tot grote mkb’ers. Ook voor kleine zelfstandigen is factoring een uitkomst: er moet wel dagelijks brood op de plank komen, dus dan kun je niet wekenlang op je geld wachten. We zijn nu speciaal voor zzp’ers een portal aan het ontwikkelen om kleine facturen nog efficiënter af te kunnen handelen.”

Oplossingsgericht en flexibel
The Blue Factor is de afgelopen vier jaar flink gegroeid. Waar ze hun succes aan danken? Ad: “Onze klanten waarderen het persoonlijke contact. Staat een ondernemer voor de specifieke uitdaging, dan proberen we een oplossing te bedenken. Of we schakelen ons brede netwerk hiervoor in. Bovendien is onze dienstverlening heel flexibel: sommige bedrijven laten 80% van hun facturen door ons betalen en regelen de rest zelf. Willen ze morgen stoppen of juist uitbreiden tot 100%, dan kan dat.

The Blue Factor
Marquesweg 4
4462 HD Goes
Goes

Redactie: Marjolijn Bergmann
Fotografie: Ruden Riemens

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *