Volgende week grootste vrijdagmiddagborrel van Zeeland

Cuisine MachineVrijdag 13 mei tijdens de aftrap van foodtruckfestival Cuisine Machine:
Grootse en grootste vrijdagmiddagborrel van Zeeland

Op vrijdag 13 mei vindt tijdens Cuisine Machine in de Vlissingse Machinefabriek een ambitieus evenement plaats. Zeeland Business organiseert dan samen met Cuisine Machine, Kenniswerf/Dok41 en Meet me Events een grootse zakelijke vrijdagmiddagborrel in de Machinefabriek in Vlissingen, welke de grootste van Zeeland tot nu toe moet gaan worden.

De vrijdagmiddagborrel, Apéro Machine, genaamd, kent een ongedwongen sfeer, zoals u die kent van uw eigen bedrijfsborrels en vindt plaats vanaf 16.00. Vanaf dat moment zijn de foodtrucks en foodstands geopend, is het mogelijk om te borrelen en is er een muzikale omlijsting verzorgd door DJ Kajan Chow, resident DJ bij Sergio’s restaurant The Jane in Antwerpen.

Tussen 17.30u en 18u is er een officieel gedeelte in de vorm van korte interviews met Liesbeth Jansen van Westergasfabriek Amsterdam over Herbestemming, Ard flipse van Expresszo, De Juf en twee foodtrucks over mobiel versus vast ondernemen, Sybe Smit van Smit & Smit over nieuwe productiemethode traditioneel product en de verhouding tot zijn aanwezigheid op food festivals, één van de buitenlandse deelnemers over foodtrucks als internationaal fenomeen en met wethouder Stroosnijder van Gemeente Vlissingen over evenementenbeleid.

Wethouder Stroosnijder slaat aansluitend het eerste vat van Cuisine Machine aan, met een grote, feestelijke verrassing er aan vast. Daarna is er ruimschoots de mogelijkheid om (verder) te borrelen en mee te gaan in het algehele avondprogramma van Cuisine Machine.

Aanmelden
Bijwonen van de vrijdagmiddagborrel is geheel gratis. Aanmelden kan via www.zeelandbusiness.nl/vrijmibo. Hier staat ook meer informatie over de gehele avond.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.