Volop in beweging

Poppe Installatietechniek

Een jubileum, extra vestiging én bedrijfsovername naast een groeiende klantenkring en het continu meegaan in duurzame innovaties. Dat Poppe Installatietechniek uit Kloosterzande  volop in beweging is, is nog zachtjes uitgedrukt.

In 1999, vijf jaar na de start van het bedrijf, werden Stefan en Ilze Poppe mede-aandeelhouder. Datzelfde jaar behaalde het bedrijf een stek-erkenning voor de aanleg van koelinstallaties. “Hierdoor kunnen we een compleet binnenklimaat-pakket aanbieden, van koeling en ventilatie tot verwarming”, legt Ilze uit. “Dit F-gassencertificaat, zoals het nu heet, heb je ook nodig voor de aanleg van warmtepompen. We hebben hier dus al veel ervaring in opgebouwd.”

Waar het bedrijf ooit begon met twee medewerkers, zijn dat er nu meer dan vijftig. “Dat is deels gekomen door de natuurlijke groei van ons bedrijf. Daarnaast hebben we onlangs Installatiebedrijf Van Damme & Van de Vijver overgenomen. Een mooi bedrijf met gemotiveerde medewerkers met veel expertise.”

Poppe is nog volop bezig om de twee teams samen te smelten tot één. “Dat vinden we ontzettend belangrijk. We willen dat ons personeel zich goed voelt en betrokken is bij ons bedrijf. We doen het samen. Nu we een grotere groep hebben, kunnen we mensen nog meer op hun expertise inzetten. Dat geeft ons en hen meer mogelijkheden.”

Goes
Het team is nog niet compleet. “We zoeken nog monteurs. We hopen er ook uit Walcheren en Zuid-Beveland aan te kunnen trekken, nu we sinds kort ook een vestiging in Goes hebben. Van hieruit willen we bovendien onze klantenkring verder uitbreiden. Er komen al fantastische projecten op ons pad. De volgende stap op deze locatie is de realisatie van ons Inspiratiecentrum, waar we onze relaties alle nieuwste technieken laten zien. Hier zal onze focus op duurzaamheid duidelijk naar voren komen.”

En daarna? “We zijn op de goede weg, maar nooit klaar. We blijven continu optimaliseren, verbeteren en mee ontwikkelen met de markt.”

Poppe Installatietechniek
Hulsterweg 75C                                          Columbusweg 2
4587 LG Kloosterzande                            4462 HB Goes
www.poppeinstallatietechniek.nl
info@poppeinstallatietechniek.nl
0114 – 681243

 

Redactie: Kim de Booij
Fotografie: Freddy Dirickx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *