Volop werk in industrie

hanse001Van hoefsmederij in 1907 tot internationaal opererend familiebedrijf in de agrarische, industriële en utiliteitssector: Hanse Staalbouw is de afgelopen honderd jaar flink uitgebreid en ontwikkeld. Een van de sectoren waar Hanse Staalbouw veel werk verzet is de industrie, onder meer bij haven-gerelateerde bedrijven.

“We zijn begonnen in de landbouw, maar de laatste jaren zijn we ook andere markten aan het onderzoeken”, vertelt mededirecteur Jochem de Jonge. “De industrie is daar één van. Daar zit veel groei in. Zo wordt op dit moment de Tweede Maasvlakte ontwikkeld, terwijl er tegelijk op de Eerste Maasvlakte veel wordt vernieuwd. Dat levert dubbel werk op.”

Ook in de Zeeuwse en Vlaamse havens vindt Hanse Staalbouw zijn opdrachtgevers. “Zo zijn we een bekend gezicht bij Oiltanking Terneuzen. Daar leveren we onder meer staalconstructies voor bordessen, supportstaal voor leidingen en leidingbruggen. Voor Heros Sluiskil bouwen we momenteel de ondersteuningsconstructies voor een nieuwe machine, inclusief trappen, bordessen en hekwerken. We werken onder meer in de petrochemie, vuilverwerking, transport en logistiek. Distributiecentra, loodsen, platforms: alles waar staal in zit.”

Hanse Staalbouw levert al haar constructief toegepaste staalproducten met CE-markering, conform de NEN 1090-1 en ISO3834-2. “Daarnaast is al ons personeel VCA gecertificeerd. Voor opdrachten in de industrie is kwaliteit vaak nog belangrijker dan prijs.” De Jonge ziet nog veel werk in de industrie, maar ook op andere markten in binnen- en buitenland. “Wij onderscheiden ons graag van de rest. En we zijn niet bang voor het onbekende.”

Hanse Staalbouw
De Weel 13
4306 NV Nieuwerkerk
0111-641333
info@hansestaalbouw.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.