Volvo V40: Topper onder de leaseauto’s

Met de Volvo V40 zette de Zweedse autofabrikant een compleet nieuw model in de markt, met een aantrekkelijk vormgegeven achterkant. De eerste, bescheiden facelift sinds 2016 zorgt voor een nieuwe dimensie. Maar luxueus is en blijft ‘ie!

De nieuwe koplampen zorgen voor een frisse, sportieve aanblik van de vijfdeurs hatchback. Ook de grill is aangepast. En, misschien een van de belangrijkste wijzigingen door de upgrade, er ligt een T3-motor met 152 pk onder de motorkap.

Dit alles maakt de Volvo V40 tot een echte leasetopper, een gewilde auto voor bestuurders die veel op de weg zitten. De V40 is een aangename kilometervreter met goede rijeigenschappen. Het weggedrag is prima. De elektrische stuurbekrachtiging is aan te passen aan elke situatie: praktisch! Met de park assist is parkeren een koud kunstje. Andere geavanceerde veiligheidsopties zijn: lane keeping aid (rijstrookcorrectie) en blind spot information (dode hoek waarschuwing). De voetgangersherkenning met automatische remfunctie is een sterk staaltje toptechniek.

Het interieur is zoals men van Volvo gewend is: ergonomisch prima in orde en gebruik van hoogwaardige materialen. Samengevat: de V40 staat vooral voor veiligheid, comfort en een toefje sportiviteit.

Prijs: 27.450 euro
Motor: 2.0 diesel
Vermogen: 88 kw
Gewicht: 1532 kg
Acceleratie: 0-100 km in 10 sec
Verbruik:3.1 liter per 100 km

Autobedrijf Van Hoepen
Bedrijvenpark Mortiere
Fagotweg 2f
4337 RC Middelburg
0118-635474
www.autobedrijfvanhoepen.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *