Voor het echte werk

artikel-4-foto-1
Peter de Jonge

Van compacte bestelbus tot robuuste truck met laadbak: Toyota heeft een compleet nieuwe PROACE bedrijfswagenlijn. De vier nieuwe modellen zijn uitgerust met een schone én zuinige Euro 6-dieselmotor en kennen tal van mogelijkheden. En.. ze staan nu bij de Toyota dealer klaar voor een testrit. Voor elke ondernemer is er een geschikt model en een geschikte uitvoering.

klein van buiten, groots van binnen

De Toyota PROACE Compact heeft een inhoud van 4,6 m3 en is dankzij zijn compacte afmetingen dé ideale bestelwagen in stedelijke gebieden. De ‘Compact’ biedt ruimte aan drie personen en twee europallets. Met zijn extreem korte draaicirkel van 11,3m is hij uiterst wendbaar. Voor de aandrijving kun je kiezen uit een 1.6 of 2.0 liter Euro 6-dieselmotor met vermogens van 95 tot 122pk. Schakelen doe je zelf of gaat automatisch.

Werkpaarden

De PROACE Worker

biedt een geremd aanhangwagengewicht tot 2.500 kg, een laadvermogen tot 1.525 kg en is leverbaar in een korte versie (Worker) en een lange versie (Long Worker). Met de zuinige Euro 6-dieselmotoren een onderhoudsinterval van 2 jaar of 40.000 km zeer aantrekkelijk.

De PROACE Dubbele Cabine

is ideaal voor mkb’ers en zzp’ers. Biedt ruimte voor zo’n zes personen en heeft een praktische 4,0 m3 laadruimte. Hiermee kun je ook met het hele gezin op vakantie. Alle mogelijke luxe is leverbaar zoals HiFi surround DAB+ audio en navigatie en lederen voorstoelen.

PROACE Truck

is voorzien van een enkele cabine met drie zitplaatsen en een grote open laadbak met een laadvermogen van 900 kilo. Deze Truck is ook leverbaar met kiepende bak en het maximum aanhangwagengewicht dat de Truck mag trekken is, met als bij de andere PROACE trucks: 2.500 kilo.

Ideaal voor bijvoorbeeld aannemers en hoveniers.

Inclusief Toyota service

De kenmerkende service van de Toyota organisatie geldt uiteraard ook voor ondernemers met een Toyota bedrijfswagen. Zo kun je je als ondernemer maximaal op je werk concentreren: Toyota regelt de mobiliteit. Naast de Toyota Business+ Centra zijn de Toyota PROACE bedrijfswagens te koop of te leasen via alle Nederlandse Toyota dealers. Hier staan speciaal opgeleide Bedrijfswagen Champions klaar om het de ondernemers zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Met financial lease of operationele lease is de PROACE nog makkelijker inzetbaar. Kopen, financieren of leasen. Voor elke wens heeft Toyota een sterk aanbod op maat. Via Toyota Financial Services bieden wij Financial Lease aan met een scherp rentetarief van slechts 2,9% met een looptijd tot 60 maanden zonder slottermijn. Met een Operational Lease contract rijdt u al PROACE vanaf € 325,- exclusief btw per maand.

Tijd voor het echte werk  De nieuwe ProAce v.a. € 16.995,-

Belangstelling? Kom vrijblijvend langs voor een proefrit.

 

Autobedrijf De Jonge B.V.

Pearyweg 10
4462 GT Goes
0113-214810

goes@toyota-dejonge.nl

 

Autobedrijf De Jonge B.V.

Industrieweg 23
4382 NA Vlissingen
0118-410800

vlissingen@toyota-dejonge.nl

www.toyota-dejonge.nl/

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.