KWS Infra: voor weg- én waterbouw

foto2De grootste uitdaging van onze klanten is: investeren in eigen infrastructuur, zonder de dagelijkse bedrijfsvoering te belemmeren”, legt Martin Dees uit, directeur van KWS Infra Roosendaal/Sas van Gent. “Daarom spreken we vooraf, samen met de klant en/of andere belanghebbenden, tot in detail de bedrijfsvoering door en plannen daar onze werkzaamheden omheen. Dit is waarom wij veel ’s nachts, in het weekend of zelfs met kerst werken.”

Ontzorging door totaalconcept
Mensen kennen ons als grote wegenbouwer. Dat is logisch, we zijn in Nederland immers marktleider in de wegenbouw. De helft van onze opdrachten komt echter uit de private sector. Groot pluspunt is dat we regionaal georganiseerd zijn. We zitten dicht bij de klant en spelen in op lokale situaties. Als onderdeel van VolkerWessels hebben we binnen het concern veel expertise in huis: zo kunnen wij de klant ontzorgen door het bieden van een totaalconcept.”

Waterbouwactiviteiten
KWS-dochter Aquavia is ook actief in de Zeeuwse havens. Dees: “Aquavia is gespecialiseerd in infrastructuur en ruimtelijke ordening in, op en rond het water.  Ook hier bieden we een totaalconcept van ontwerp, realisatie en onderhoud. Groot pluspunt is onze 24-uurs calamiteitendienst met eigen meldkamer: we kunnen heel snel schakelen, ook bij milieudelicten. Voeg hier de expertise en oplossingsgerichte instelling van onze medewerkers bij – dat maakt ons een flexibele en betrouwbare partner.”

Kws Infra Roosendaal
Ziel 12
4704 RS Roosendaal
0165 584 000

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *